Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 20, 20

Біля Мукачева жінки перекрили дорогу, протестуючи проти мобілізації

Щоб заблокувати рух транспорту, жінки безперервно ходили пішохідними переходами.

У Синевирі горів житловий будинок на площі 100 м2

У Синевирі, що на Міжгірщині, господарі побачили дим з-під покрівлі своєї дерев’яної оселі. Вони одразу ж кинулися носити наверх відра з водою і пробувати загасити полум’я.

В Ужгороді військовому вручили ключі від нової квартири

Сьогодні мав за честь передати спецпризначенцю ЦСО «А» Служби безпеки України ключі від нової квартири, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Ужгородщині бобри норами пошкодили дамбу Латориці

Працівниками Державної екологічної інспекції у Закарпатській області спільно з представниками Великодобронської сільської територіальної громади, Ужгородської районної державної адміністрації, Ужгородського міжрайонного управління водного господарства проведено комісійне обстеження гідротехнічної споруди – дамби р. Латориця, яка розташована між селами Мала Добронь та Тисаагтелек, на території Великодобронської сільської ради.

Пам’яті Геннадія Москаля

Помер Геннадій Москаль. Його чудово знають закарпатці. І не тільки тому, що він тут очолював обласну держадміністрацію. Москаль був дуже відвертою людиною і чиновником, з яким рахувалася навіть центральна влада.

Закарпаття з робочим візитом відвідала делегація чеського краю Височина

На Закарпатті з робочим візитом делегація чеського краю Височина на чолі з головою благодійного фонду «ViZa» Зденєком Кадлецом.

На Запоріжжі закарпатські фахівці продовжують будувати фортифікаційні споруди

Ворог не має вихідних чи свят, тому на всіх 13 об’єктах роботи тривають цілодобово, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

110 овець тірольської гірської породи надійшло на Закарпаття від австрійських партнерів

Співпраця Закарпаття та федеральної землі Тіроль Республіки Австрія продовжується, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - Учора до нас прибули 110 молодих овець тірольської гірської породи. Вони подолали більше тисячі кілометрів спеціальним транспортом та були доправлені на карантин в одне з господарств Хустщини.

На Закарпатті за дорученням Президента відзначили медика, двох водіїв та інженера охорони лісу

За дорученням Президента Володимира Зеленського мав за честь привітати завідувача відділення Ужгородської міської лікарні Михайла Василинця з присвоєнням почесного звання «Заслужений лікар України», - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

У пікові періоди потяг Мукачево — Кошице їздитиме з додатковим вагоном

Спільно зі словацькими колегами   Укрзалізниця збільшить кількість   місць у пікові періоди на маршруті Мукачево — Кошице. Про це повідомили у пресслужбі відомства у п‘ятницю, 22 березня.

В Ужгороді офіційно відкрито Почесне консульство Демократичної Республіки Конго

Разом зі спеціальним представником України з питань Близького Сходу та Африки Максимом Субхом привітали Почесного консула Романа Мегелу і Його Високоповажність генерального секретаря міністерства закордонних справ ДРК Тео Вабенгу Калебо з цією знаковою подією, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

В Ужгороді відзначили переможців фінального етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики

Близько 160 найкращих знавців цієї дисципліни з усієї країни привітало керівництво краю. Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА наголосив, що попри війну наш регіон вдруге приймає змагання такого рівня, а кожен школяр – сьогодні вже переможець!

З 25 березня на Закарпатті розпочинається нерестова заборона на вилов риби

Строки заборони на добування (вилов) водних біоресурсівв у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) Закарпатської області:

Колишній військовий прокурор Ужгородського гарнізону за час війни купив майна на 70 млн грн

Прокурор військової прокуратури Ужгородського гарнізону 2017-2019 років, а нині голова Антимонопольного комітету України Павло Кириленко через родичів лише в Ужгороді накупив елітної нерухомості на 27 млн. грн, – повідомляють “Схеми”.

В Ужгороді відбувся українсько-словацький форум регіонального розвитку

На заході сторони говорили про розвиток транскордонного співробітництва, будівництво транспортних коридорів й розбудови кордону, перспективи створення українсько-словацького Європейського об’єднання територіального співробітництва.

На Закарпатті з робочим візитом перебуває офіційна делегація Демократичної Республіки Конго

На Закарпатті з робочим візитом перебуває офіційна делегація Демократичної Республіки Конго на чолі з Його Високоповажністю генеральним секретарем міністерства закордонних справ Тео Вабенгою Калебо, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Хустщині під час пожежі загинув пенсіонер

22 березня до ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді (літня кухня) у смт Вишково, по вул. Молодіжній. На пожежі виявлено тіло власника, 1955 р.н.

Звання амбасадора Закарпаття присвоєно чотирнадцятьом особам

21 березня відбулося чергове засідання сесії Закарпатської облради. Окрім низки основних питань, зокрема внесення змін до обласного бюджету на 2024 рік, затвердження програм і змін до них, виконали важливу місію – вручили Амбасадорам Закарпаття відповідні посвідчення та значки, - повідомляє заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

Відбулася сесія Закарпатської облради VІІІ скликання, в роботі засідання взяв участь Віктор Микита

Сьогодні взяв участь у пленарному засіданні 14-ї сесії Закарпатської обласної ради, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

В Ужгороді зустрілися віцепрем’єр-міністри Словаччини та України

Сьогодні з робочим візитом на Закарпаття прибула перша віцепрем'єрка - міністерка економіки України Юлія Свириденко. На порядку денному – питання міжнародної співпраці, візит і ознайомлення з бюджетоутворювальними підприємствами краю та зустріч із віцепрем’єр-міністром Словацької Республіки Петером Кмецом, який також сьогодні на Закарпатті.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат