Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 220, 20

На кордоні з Угорщиною службовий пес винюхав в авто незадекларовану готівку - 90 тисяч євро

На митному посту «Астей», що на українсько-угорському кордоні, за допомогою кінологічної команди закарпатські митники запобігли незаконному переміщенню 90 тисяч євро.

Нетверезий військовий на автомобілі врізався у електроопору в центрі Виноградова

ДТП сталася 17 лютого на площі Миру. Автомобіль CHRYSLER пролетів через центр міста та врізався у електроопору, пошкодивши світильник, дві камери та саму опору.

Триває набір слухачів на третій курс до Закарпатського центру підготовки населення до нацспротиву

Триває набір слухачів на третій курс до Закарпатського обласного центру підготовки населення до національного спротиву, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Закарпатець намагався ввезти в Україну чотири одиниці холодної, антикварної зброї

16 лютого у пункті пропуску «Тиса» прикордонний наряд знайшов у мікроавтобусі «Renault», що прямував в Україну, чотири одиниці холодної зброї. За кермом автомобіля перебував 60-річний закарпатець.

На Тячівщині зіткнулися дві BMW, один з водіїв у реанімації

У селі Вільхівці Тячівського району увечері, 15 лютого, відбулося ДТП: зіштовхнулися дві машини марки “БМВ”. Є постраждалий, він зараз перебуває у реанімації.

Відбулася зустріч представників Румунії та Закарпаття з приводу будівництва мосту через Тису

Сьогодні перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький узяв участь у зустрічі з румунськими партнерами, головною темою якої було будівництво мосту через річку Тису у межах майбутнього пункту пропуску «Біла Церква – Сігету Мармацієй».

Голова Закарпатської ОВА нагородив поліцейського, який врятував ужгородця, що тонув

Сьогодні мав за честь нагородити патрульного поліцейського, який, ризикуючи власним життям, врятував в Ужгороді чоловіка від загибелі в крижаній воді, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Через незначну кількість прихованого тютюну українець втратив авто

Спробу незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів припинили учора в пункті пропуску «Дякове» прикордонники Мукачівського загону спільно з митниками.

Теракт у Керецьках: депутата, який підірвав гранати в сільраді, визнали осудним

Судово-психіатрична експертиза депутата Сергія Батрина, підозрюваного у підриві гранат на засіданні Керецьківської сільської ради в Закарпатській області, завершена
Про це повідомив журналіст Віталій Глагола.

Віктор Микита провів нараду з головами громад і депутатським корпусом Виноградівщини

Зустріч з головами громад і депутатським корпусом Виноградівщини, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - До наради залучений правоохоронний блок, військові та прикордонники.

Із Ужгорода до Чернівців Укрзалізниця запустить потяг

В Укрзалізниці презентували новий графік руху поїздів на 2024 рік. У новому графіку – 14 нових рейсів, серед яких 3 – міжнародні.

Віктор Микита під час робочої поїздки на Виноградівщину відвідав підприємство легкої промисловості

Під час робочої поїздки на Виноградівщину відвідав компанії, які забезпечують робочі місця та податкові надходження до бюджетів громад, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Чотири родовища глини на Закарпатті продали з порушеннями

Прокуратура в Києві оскаржила в суді результати чотирьох аукціонів Держгеонадр, які були проведені у 2022 році. У діях учасників аукціону слідчі виявили змову.

Прокуратура закрила справу проти закарпатської волонтерки Галини Ярцевої

Офіс генпрокурора закрив кримінальну справу щодо лідери Руху підтримки закарпатських військових через відсутність у її діях складу злочину. Разом з тим волонтерські речі, оргтехніка, телефони, ліки й ще багато всього два роки під арештом. Але адвокати над цим працюють теж.

Андрій Шевченко відвідав стадіон Авангард і тренування професійної жіночої команди "Минай"

Разом з новообраним президентом Української асоціації футболу Андрієм Шевченком відвідали тренування вихованців і вихованок обласної футбольної школи «Спартак» і професійної жіночої команди «Минай» на стадіоні «Авангард» Ужгородської міської ради в Ужгороді, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Закарпатті з робочим візитом перебуває новообраний президент УАФ Андрій Шевченко

Це перший візит очільника УАФ у регіони, і приємно відзначити, що для початку роботи Андрій Миколайович обрав саме Закарпаття, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Вітрові електростанції на Перечинщині можуть забезпечити електроенергією 330 тисяч дворогосподарств

Про це повідомив генеральний директор компанії Френдлі Вінд Технолоджі Владислав Єременко в ефірі телеканалу Суспільне.

На Виноградівщині сталася масштабна пожежа в одному з житлових будинків

У с. Новоселиця на Берегівщині вогонь охопив житловий будинок, розташований на вул. Виноградній. Як з’ясувалося, власник оселі напередодні ввечері натопив опалювальну грубку та ліг спати.

На Виноградівщині прикордонники виявили безпілотний літак з сигаретами

12 лютого прикордонники Мукачівського загону виявили злітний майданчик контрабандистів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат