Погода у перший весняний тиждень на гірськолижних курортах Карпат

admin 01.03.2021 21:38 ПОДІЇ

Погода в перший тиждень березня в Карпатах буде сприятливою для шанувальників гірськолижних видів спорту. Початок березня в Карпатах за прогнозами Синоптика буде помірно-прохолодним: 2-4 березня переважно сонячно, невелика хмарність, 5-6 березня очікуються зниження температури, посилення швидкості вітру, сніг.

Буковель - 2-3 березня сонячно, денна температура 1-5 градусів тепла, нічна до -9, вітер південно-західний до 6 м/с. 5-6 березня вітер змінить напрямок на північно-західний, небо закриє хмарами, денна температура знизиться до -5.
Косів - до 4 березня здебільшого сонячна погода, вдень повітря прогріється до +12. Зниження температури повітря очікується з 5 березня. В цей же час буде спостерігатися посилення швидкості вітру, сніг.
Ворохта - 2-4 березня хмарно з проясненнями, денна температура до +4, нічна 3-7 градусів морозу. Набагато холодніше будуть вихідні - з температурою до 5 градусів морозу вдень. У вихідні випаде сніг.
Ясіня - в перші кілька днів березня невелика хмарність, різниця між денною та нічною температурою буде відчутною: вночі до -9, вдень до +3. Але вже 6-7 березня стовпчик термометра і вдень покаже значення нижче нуля. У суботу випаде сніг, у неділю, 7 березня, буде сонячно і морозно.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат