Що змінилося в роботі медзакладів у зв'язку із коронавірусом

17.03.2020 11:11 ПОДІЇ



Ужгородські медзаклади оприлюднили список вимог на період карантину.

Ужгородська міська клінічна лікарня, Ужгородська міська дитяча лікарня та Ужгородський пологовий будинок припиняють планову госпіталізацію і здійснюватимуть лише ургентні та невідкладні втручання. Відвідування пацієнтів заборонено. Самим пацієнтам забороняється самостійно залишати межі лікарень. Заборонений в'їзд на території лікарень автомобілів. Лікарні також тимчасово припиняють планові медичні огляди.

Сімейні лікарі Ужгорода надаватимуть консультації по телефону. У випадку, якщо у людини гостра форма захворювання, то варто зателефонувати сімейному лікарю і він визначить, чи прийти до пацієнта додому, або запросить хворого до амбулаторії. Те саме стосується і хворих на хронічні хвороби. У випадку загострення варто зателефонувати сімейному лікарю і порадитися про подальші дії. Медики також просять всіх ужгородців, які повернулися з країн, де спалахи коронавірусу, зателефонувати сімейному лікарю, щоб отримати консультацію щодо самоізоляції на певний період.

У Закарпатській обласній лікарні призупинили планову госпіталізацію (тільки ургентні та невідкладні стани, чи особливі клінічні випадки, що вимагають негайного лікування). Вхід та заїзд у лікарню суворо обмежений. Відвідування пацієнтів заборонено. Всі консультації при зверненні проводяться виключно у відділенні поліклініки та приймальному відділенні (за наявності направлення). Пацієнтам які знаходяться на лікуванні заборонено відлучатися за межі території закладу.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат