Андріїв повинен покинути Ужгород. З ганьбою!

21.10.2020 18:49 ПОДІЇ

У принципі, нинішній мер Ужгорода Андріїв вже мав намір піти з посади мера і балотувався від партії екс-регіоналів депутатом до Верховної Ради. Але партія його програла, тож довелося Андріїву залишатися на посаді мера.

Тепер колишній регіонал Богдан Андріїв прилаштувався у партії «Батьківщина» і знову подав свою кандидатуру на мера Ужгорода.

Хтось каже, але Андріїв хоч щось робить. Це велика помилка так вважати, бо він робить лише те, що приносить зиск його родині.

Адже у маленькому Ужгороді компенсація за перевезення пасажирів є більшою, ніж у великих містах України, а вартість проїзду зростає. Все через те, що перевезеннями в Ужгороді займається родина мера.

Всі реконструкції та ремонти в місті ведуться так, що потім прокуратура відкриває кримінальні справи за нераціональне використання та крадіжку бюджетних коштів. Не дарма прокуратура звинувачує мера у крадіжці мільйонів гривень на реконструкції комплексу Совине Гніздо.

Окрім того, під слідством перебувають чиновники з найближчого оточення мера Андріїва за крадіжку мільйонів гривень з міського бюджету.

І так є, що там, де роботи виконані, там гроші вкралися, а де ще не вкралися, там все стоїть зруйноване. До прикладу, за 5 років на ремонт площі Петефі пішли понад 80 мільйонів гривень, через що прокуратура відкривала справу за перевитрати бюджетних коштів, але площу так і не доробили.

Окрім того, вулиця Капушанська вже мала бути зроблена два роки тому, але наразі вона стоїть розритою і там навіть не працює техніка.

А скільки в місті вулиць взагалі непроїзних після дощу.

Після зміни фінансових взаємостосунків міста отримали значні грошові надходження. Зокрема, Ужгород має бюджет, який в десятки разів перевищує бюджети за каденції попередніх мерів. За ці кошти можна було б відреконструювати весь Ужгород. Натомість ми маємо лише часткову реконструкцію деяких шматків міста.

Але навіть не це є причиною того, що мер Андріїв повинен піти.

Причиною є те, що він не виконав жоден з пунктів стратегічних завдань міста:

Не вирішив питання з новим сміттєзвалищем, або будівництвом сміттєпереробного заводу;

Не вирішив питання з новим кладовищем;

Не вирішив питання з реконструкцією та очищенням води у місті.

Це три найактуальніші стратегічні завдання і мер не впорався з жодним із них.

Бо він не просто слабак, у нього відсутнє стратегічне мислення розвитку міста. Набагато легше зняти з якогось тротуару добротну андезитову бруківку і замість неї поставити крихку цементну і мати з цього подвійний зиск – отримати відкат за нову бруківку і кошти від продажу старої.

Але надій на те, що цей мер займатиметься стратегічними питаннями і не було. Бо що можна очікувати від мера, який навіть дитячий садок не побудував за 5 років своєї каденції.

Такий мер Ужгороду не потрібен.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат