Андріїв повинен відповісти за демонтовану і вивезену андезитову бруківку

21.10.2020 18:43 ПОДІЇ

Чому обрання Андріїва було великою помилкою. Бо він так і не зрозумів специфіки нашого міста. Він повинен довго сидіти у в’язниці за те, що замінив древню андезитову бруківку та бордюри на цементні, вбивши тим самим, нашу історичну ауру.

Бруківку знімали по всьому місту у великих масштабах. Чого варта частина вулиці Капушанської в бік до Сторожниці. Знімали бруківку на Одеській, на Навої, на Робочій, на площі Петефі, міняли бордюри по Собранецькій, на багатьох інших вулицях. Це величезні масштаби.

Звичайно, що мер та його родина мали зиск від фірм, які ставили замість довговічної древньої андезитової бруківки свої цементні. Але виникло ще одне питання: куди дівалася андезитова бруківка? Адже на фото з дронів видно, що на тих місцях, де вона повинна зберігатися, її зовсім мало.

У ЗМІ розповідалося про те, що родина Андріїва має бізнес в Австрії. Навіть викупили ресторан. І в соцмережах було припущення, що бруківку Андріїви… продавали в країни Євросоюзу, де таке цінують і бережуть.

Ми зробили запит у Державну митну службу і попросили повідомити, чи не було за останні кілька років випадків вивезення до країн Євросоюзу андезитової бруківки. Так от, митниця підтвердила – бруківку вивозили. Всього було вивезено понад 9200 тонн бруківки до тієї ж Австрії, а також до Словенії, Італії, Словаччини, Угорщини та інших країн.

Звертаємося до правоохоронних органів провести докладний аудит. Громадськість повинна знати: скільки бруківки було демонтовано з вулиць а площ Ужгорода і куди вона дівалася.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат