Посол з Угорщини приїхав на зустріч до Івана Бушка щодо іноземних інвестицій для Виноградівщини

admin 01.10.2020 10:57 ПОДІЇ

Кандидат на голову Виноградівської ОТГ Іван Бушко обговорив з поважними гостями з Будапешту найбільш перспективні напрямки залучення інвестицій у Виноградівську громаду.

Зустріч відбулася 29 вересня у Виноградові. Угорську делегацію представляв виїзний посол з питань розвитку міжнародного бізнесу Уряду Угорщини Даніель Менделєні. Разом з керуючим директором інвестиційної компанії Docler Holding Жолтом Макра вони висловили готовність розвивати перспективні бізнес-проєкти на Виноградівщині коштами урядових грантів.

Іван Бушко розповів партнерам з Угорщини про значні зміни, які очікуються завдяки реформі децентралізації. Він запевнив у нових підходах управління та співпраці з інвесторами, які готовий впроваджувати.

- Виноградівщина буде надійним і ефективним партнером у розвитку добросусідства та співпраці. Зараз ми заходимо в унікальний етап змін, коли завдяки ефективному господарюванню можна досягти успішності громади. Досвід і допомога угорської сторони є дуже цінною у цей час, - сказав Іван Бушко. - Новий Виноградів може стати прикладом для налагодження добросусідських відносин і на міждержавному рівні.

З ініціативи директора ТОВ "Платінум УА" Йосипа Козеци, сторони обмінялися думками щодо впровадження декількох інвестиційних ідей, одна з яких перейшла на стадію впровадження. Особливу увагу поважні гості з Угорщини звернули на туристичні можливості Виноградівщини та вирішення сміттєвої кризи.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат