Закарпаття відвідав голова Верховної ради Разумков

11.06.2020 13:59 ПОДІЇ

 

Дмитро Разумков взяв участь у відкритті Палацу культури в Мукачеві.

Раніше у будівлі розміщувалася Торгівельна академія, а згодом Будинок офіцерів. На ремонт та обладнання Палацу культури, міськрада Мукачева виділила понад 40 млн. гривень.

За інформацією пресслужби Мукачівської міськради у Палаці культури діятиме концертний зал на 500 місць, професійна студія звукозапису та більше 20 репетиційних аудиторій, картинна галерея та інше.

Крім того спікер парламенту ознайомився з роботою заводу «Флекстронікс ТзОВ» та оглянув щойновідкрите оновлене поліклінічне відділення Мукачівської центральної райлікарні.

Довідка:

Завод «Флекстронікс ТзОВ» є підприємством американської компанії «Flex Ltd.» та лідером з виробництва продуктів електроніки в Україні. Замовниками підприємства є всесвітньо відомі компанії OSRAM, XEROX, Philips, TPY, Gilat, Genexis, Seidel, Nespresso. На сьогоднішній день персонал заводу налічує понад 3000 працівників. Серед основних завдань виробництва - виготовлення електронних вузлів, виробництво побутової техніки та телекомунікаційних товарів (електронних телевізійних плат, роутерів для супутникового телебачення, LED ламп, виробів та комплектуючих для галузі охорони здоров'я та інших електронних виробів), а також логістичні послуги.

Поліклініка (діагностичний центр Лікарні святого Мартина) площею майже 5 тис. метрів квадратних. Її реконструювали коштом міського бюджету, для чого було виділено понад 46 млн. гривень. Ремонт включав у себе заміну вікон та дверей, облаштування кондиціювання, закупку нових меблів, устаткування та зведення електростанції потужністю біля 400 кВТ. В поліклініці працюватимуть 102 медичні сестри та 109 лікарів.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат