На Закарпатті 150 хворих на коронавірусну інфекцію

17.04.2020 14:12 ПОДІЇ

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 9:00 17 квітня в Україні 4662 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 125 летальних, 246 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 501 новий випадок.

На Закарпатті станом на 9 годину 17 квітня у 150 осіб встановлено діагноз COVID-19, 31 з яких - медичні працівники.

В Ужгороді за останню добу виявлено 10 нових випадків захворювання на COVID-19, із них 2 – медичні працівники: сімейний лікар амбулаторії №8 та лікар Закарпатського обласного центру кардіології та кардіохірургії. Загалом, станом на 10.00 17 квітня, у місті 44 хворих із них 18 – медичні працівники.

В Ужгороді зафіксовано п'яту смерть людини із COVID-19 на Закарпатті. Як повідомив журналіст Віталій Глагола, вночі в Закарпатській обласній лікарні ім. Новака померла жінка із Берегівського району, яка лежала там з коронавірусною інфекцією. Жінці було 68 років, вона мала рак крові, а коронавірус загострив усі супутні хвороби. Наразі в області померло п'ятеро осіб від COVID-19. Один із них лікар.

Обласний центр виявився найбільш враженим коронавірусом на Закарпатті, тож у міськраді вирішено з 18 по 24 квітня проводити в місті санітарні заходи із дезінфекції на ринках.

Як і минулими вихідними, цього разу обласна влада знову вживає додаткові обмежувальні заходи. Із 13:00 суботи до 6:00 ранку першого робочого дня після свят рейдаржадміністраціям, міськвиконкомам та ОТГ рекомендують запровадити наступні такі заходи:

  • обмежити пересування та перебування в громадських місцях,
  • обмежити можливість виходити на вулиці,
  • використовувати власні транспортні засоби, без особливих потреб утримуватися від відвідування аптек, магазинів, АЗС тощо,
  • заборонити роботу ринків (продовольчих, непродовольчих та змішаних).

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат