Балогівські фірми кинули око на землі УжНУ

Вл. інф. 06.04.2012 15:57 ПОДІЇ

Раніше ЗМІ вже повідомляли про зловживання в Ужгородському Національному університеті. Як виявилося, це триває й далі.
Днями стало відомо, що у збереженні Миколи Вегеша на посаді ректора УжНУ балогівська команда має не тільки моральний чи передвиборний інтерес, а й суто матеріальний.


Як свідчить джерело з УжНУ, ректор Вегеш звернувся до Міністерства освіти і науки, молоді та спорту з клопотанням надати дозвіл на відчуження земельної ділянки в районі нового корпусу на БАМі, яка на праві постійного користування належить УжНУ. Причому вилучення ділянки планується... з метою її передачі товариству з обмеженою відповідальністю «Мукачівський інститут меблів», яке, як відомо, контролюється балогівським кланом.

Імовірно, подальші журналістські розслідування нададуть інформацію, яка доведе і економічну зацікавленість сімейства з Завидова у збереженні свого підконтрольного на 100 % ректора у найстарішому вузі краю, що володіє нерухомістю в центрі міста та привабливими земельними ділянками в межах обласного центру.
* * *
До речі, як повідомляє Інтер­нет-видання «Атлас Закарпаття», Віктор Балога пролобіював продовження строку Миколи Вегеша, тобто чинний ректор виконуватиме свої обов’язки аж до виборів до Верховної Ради у жовтні 2012 року. Кажуть, що сам   Вегеш планує балотуватися у народні депутати від округу, що охоплює Свалявський, Міжгірський і Воловецькі райони. Балога очікує, що за цей період М. Вегеш проведе власну виборчу кампанію як ректор найстарішого вузу і таки потрапить до Ради...

Вл. інф.

ТЕГИ : микола вегешвіктор балогаУжНУ

Коментарі :


08.04.2012 22:31 Іра

Оце так справи випливають...Не все так просто.


07.04.2012 00:19 васман

рата просто смішний в своєму фокусуванні всіх проблем на балоган.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат