УжНУ закриють?

Rionews 22.02.2012 21:27 ПОДІЇ

Завтра на економічному факультеті УжНУ збирається позапланова вчена рада, яка буде розширеною, де зможуть бути присутні не лише викладачі, а й студенти.

Чекатимуть і керівника краю Олександра Ледиду. Під час засідання хочуть оприлюднити висновки міністерської перевірки, яка тривала в УжНУ з 13 лютого і наприкінці від’їзду зробила безліч аж ніяк не міністерських фальсифікацій (Детальніше: Міністерська перевірка сфальсивікувала результати?В УжНУ готуються до страйку).

В університеті наразі активно поширюється інформація про можливе закриття найбільшого вишу області чи відбирання ліцензії у деяких факультетів.

За подібним принципом в Україні вже закрили 11 вишів, у тому числі Київський славістичний університет, філія якого є й на Закарпатті.

Останнім часом свідоме українство активно об’єднується проти реформ міністра освіти Табачника. Нещодавно голови Тернопільської, Львівської та Івано-Франківської обласних рад висловили своє обурення новою ініціативою Дмитра Табачника зменшити в школах кількість уроків української мови і літератури та пропозицією скасувати предмет «Історія України» та вимагають звільнення міністра.

Щодо міністерської перевірки на Закарпатті, за неофіційними джерелами, вона перевірила якість освіти усіх закарпатських вишів, крім ЗакДУ. Відомо також, що постанова про об’єднання чотирьох вишів області (УжНУ, ЗакДУ, МДУ та ЗХІ) нібито одержала друге дихання, і наразі Міністерство лише чекає слушного моменту для її практичного втілення.

Rionews

Коментарі :


27.02.2012 09:23 незалежний читач

нема з ким говорити, якщо УжНУ- самий найкращий "факультет".


24.02.2012 19:40 Молодець!!!

Просто УжНУ самий найкращий факультет!!!!І всі ці універи біля нього і не будуть стояти, тому роблять всяку підставу!


24.02.2012 18:03 Викладач УжНУ

незалежний читач це ти верзеш нісенітницю,всі знають,що Ващук заплатив....а в УжНУ нічого не закриють,там планова перевірка,яка відбувається кожні 5 років...парадоксальна ситуація в КСУ,якій дали ліцензію до 2016р., і на разі хотять забрати її....напрошується питання"на який фіг її тоді видавали???"


24.02.2012 11:39 незалежний читач

Що за дурниці верзете?Шановний "викладач ЗакДУ". ЗакДУ вже перевіряли.
Треба достойно виходити з перевірок і якщо є помилки виправляти.


23.02.2012 20:01 Викладач ЗакДУ

Про яке закриття йдеться мова???ЗакДУ не перевіряють того що Ващук добре заплатив!!!!Ось в чому річ!!!А його рейтинг майже весь по мінусах!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат