Київський славістичний університет закрили (коментар управління освіти Закарпатської ОДА)

admin 14.02.2012 15:54 ПОДІЇ

Глава Державної інспекції навчальних закладів України Михайло Гончаренко заявляє, що за результатами перевірок 11 українських вузів позбавлено ліцензій на здійснення часткової або повної освітньої діяльності.

Перевірки, за його словами, здійснювалися за такими напрямами, як організація та проведення вступної кампанії 2011 року, дотримання ліцензійних умов в освітній діяльності, якість підготовки студентів, виконання умов контрактів керівниками вузів, розгляд звернень народних депутатів, а також звернень та скарг громадських організацій. Як повідомив Гончаренко, перевірки здійснювалися в 6-и областях України та Києві.

Говорячи про Київський славістичний університет, Гончаренко повідомив, що порушення стосувалися кадрового забезпечення освітнього процесу, перевищення ліцензійного обсягу набору студентів, брак комп'ютерів, відсутності необхідної кількості приміщень. За його словами, до 1 липня буде вирішуватися питання про переведення студентів усіх спеціальностей на навчання в інші вузи.

Разом з тим, він зазначив, що ліцензій було позбавлено такі спеціальності Київського славістичного університету, як "фінанси і кредит", "облік і аудит", "менеджмент". Крім того, він наголосив, що за більшістю спеціальностей даного університету триває навчання студентів та вузу дали 3 місяці на виправлення недоліків.

За матеріалами paralleli.if.ua.

Як повідомив кореспонденту Rionews Михайло Мотильчак, голова управління освіти і науки Закарпатської ОДА, каже, що у студентів закарпатської філії Київського славістичного університету навчання наразі триває. Відповідні документи та розпорядження про закриття ще не надійшли, а наказ всупить у дію з 1 липня 2012 року.

admin

ТЕГИ : Київський славістичний університет

Коментарі :


11.07.2023 14:52 Третяк К С

Дзараз находиться київський Славістичний університет


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат