Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 28.08.2012 08:30 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 28 серпня. Запросіть до себе на філіжанку кави хороший настрій і додайте до нього чогось солодкого і смачненького. Нехай всі мрії, які поки що лише чекають втілення, почнуть збуватися з цієї ж хвилини. Гармонійного вам ранку, позитивного погляду на життя, приємних співрозмовників, і загалом вдалого вівторка!

Цитата дня:   Людина не для того створена, щоб терпіти поразки… Людину можна знищити, але її неможливо перемогти. (Е. Гемінґвей)

28 серпня 2012 року по в Ужгороді: Температура повітря вдень 20-23°.
Ніч в Ужгороді буде безхмарною, та до кінця дня небо буде залишатися ясним. Без опадів.
Народний прогноз погоди: 28 серпня відзначається свято Успіння Пресвятої Богородиці. З 28 серпня розпочинається молоде Бабине літо, яке триває до 11 вересня. У минулі часи помітили, якщо молоде Бабине літо погоже - чекай негоди на старе (з 14 до 21 вересня). Якщо у цей день погода тиха і ясна, то й осінь буде такою ж.

Сьогодні також:
День Успіння Пресвятої Богородиці.

Цей день в історії

1850 — у Веймарі відбулася прем'єра опери Ріхарда Вагнера «Лоенгрін».
1879 — після завершення британо-зулуської війни у 1879-му році британці заарештували зулуського короля Сетшвайо і вислали його із Зулуленда.
1921 — у Києві розстріляні 47 членів ЦУПКому (Центрального Українського Повстанського Комітету), серед яких були Іван Андрух, співзасновник УВО, та поет Григорій Чупринка.
1936 — в Японії була заснована компанія «Тойота».
1941 — в Радянському Союзі видається наказ про ліквідацію Автономної республіки німців Поволжя та депортацію понад чотириста тисяч місцевих німців до Сибіру і Середньої Азії.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Ужгород, Київська набережна
28 серпня — кубок міста зі стрітболу серед чоловіків.

Ужгород стадіон «Авангард»
28 серпня — турнір із волейболу до Дня Незалежності України на честь А.Ковача серед чоловіків 40 р. і старші. Поч. о 10.00. Турнір із городків. Поч. о 10.00.

Мукачево, стадіон ДЮСШ
28 серпня — концерт «Мукачево скликає друзів».

Виноградово
28 серпня — день міста. Міжнародний конкурс-фестиваль сучасної пісні і танцю «Кришталеві грона – 2012

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Живописне Закарпаття» (Закарпатська школа образотворення ХХ століття).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка члена Закарпатської організації Cпілки художників України Любові Микити (живопис) з нагоди 55-річчя художниці.  
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

«Доміон»
До 30 серпня — «Льодовиковий період-4». Поч. о 12.00, 13.40, 15.20, 17.00, 18.40, 20.20 та 22.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 вересня — персональна виставка заслуженого працівника культури Степана Сігетія «Дерев’яні церкви Закарпаття та природа рідного краю».



Що обіцяють зірки?

Овен. Майже весь день буде часом визначення майбутнього у ваших стосунках - хто ви одне одному, куди рухаєтесь, чи разом і т.д. Є можливість дізнатися у процесі з'ясування стосунків щось приховане й не зовсім приємне для вас. Але не варто поспішати "рубати з плеча", краще розібратися в усьому, що відбувається - не буває у стосунках, щоб вина лежала тільки на одній стороні, завжди потрібно розглядати проблему в парі.
Телець. Сьогодні з самого ранку ви відчуєте прилив сил і бажання звернути гори. Що ж, дерзайте. Особливо це стосується вашої зовнішності й давніх бажань. Якщо ви вирішили діяти, робіть це красиво, з витонченістю й почуттям власної гідності. Не відкидайте дипломатичніриси, які неодмінно є у вашому характері. У найближчі дні все у ваших руках!
Близнюки. Клопоту і проблем сьогодні завдадуть вам ваші діти. Зранку в домі буде галас. Хтось щось накоїть, і вам доведеться це виправляти. День пройде, крім вищесказаного, як звичайно. Ближче до вечора переключіться на необтяжливуроботу по дому - вона принесе з собою почуття задоволення й виконаного обов'язку.
Рак. Хороший день для реалізації намічених планів. Щодо самопочуття ускладнень не очікується, тільки якщо хронічні захворювання вам не докучають. Тому сміливо плануйте день, у вас сьогодні вистачить сил і звернути гори,й зупинити бика на ходу. Однак не перестарайтеся. Адже буде ще завтра й багато років попереду. Бережіть своє здоров'я для внуків..
Лев. Якщо ви пов'язані по роботі з "писаниною", то є ймовірність допустити прикрі помилки, будьте гранично уважні й акуратні. Неприємно, що помилки можуть бути не через незнання, а банальні механічні описки. Сьогодні у ваші плани також втрутяться проблеми й клопоти, пов'язані з вашими близькими й домочадцями. Постарайтеся "закрити" їх до вечора, а потім відпочиньте, як слід - вам потрібно відновити свої сили.
Діва. Якщо ви добре попрацювали в попередні дні, то зараз саме час збирати плоди своїх зусиль. Зараз вам потрібна впевненість у собі й сила волі, щоб, нарешті, завершити те, у що ви вклали так багато праці. Адже це найприємніше - займати лідируючі позиції внаслідок досягнення раніше поставлених цілей. Головне - не впадайте у відчай, і в жодному разі не відступайте!
Терези. Не варто вам сьогодні, без особливої потреби, здійснювати ділові поїздки й переміщення - день не сприяє дорозі, можуть статися непередбачувані, хоча й дрібні, неприємності: запізнення через затори або незначні поломки, затримка транспорту тощо. Також не плануйте на сьогодні будь-яких покупок, ви не будете надалі задоволені покупками, а, може, й гірше - вам доведеться міняти куплене або здавати назад у магазин.
Скорпіон Сьогодні у вас буде достатній запас життєвих сил, проте вас не полишатиме відчуття спустошеності, найімовірніше, викликане внутрішнім конфліктом. Постарайтеся не пригнічувати своє его, воно тут ні причому. Найімовірніше, річ не у вас і не в інших людях. Нерідко до всього іншого домішуються обставини. Їх не треба списувати з рахунків. Якщо у вас щось не виходить зараз, просто відкладіть це щось на деякий час.
Стрілець. На вас чекають витрати через сімейні справита клопоти. Це може бути все, що завгодно - від поломки побутових приладів або розбитого дорогущого сімейного сервізу, до питань здоров'я батьків, наприклад. Головне - стоїчно витримати всі ситуації, що надаються вам Небесами й людьми. Тим паче, що сьогодні підвищуються ваші нервозність і дратівливість, вивести вас із себе - раз плюнути. Постарайтеся контролювати свій настрій і думки. Позитивний ефект буде тільки при позитивному мисленні й такому ж ставленні до подій.
Козеріг Сьогодні чудовий день для бізнесу та інвестицій. Особливо в інформаційну сферу. Не відмовляйтеся від пропозицій розмістити рекламу або зробити сайт. Це якраз те, що допоможе вам викрутитися з досить делікатного матеріального становища. Якщо зважилися взяти кредит, беріть не більше, ніж на півроку. Вдалими сьогодні виявляться стосунки з близькими й коханими.
Водолій. У вас сьогодні значно знижується пильність, а зростають, навпаки, неуважність і надмірна довірливість. У результаті можуть бути неприємності в громадських місцях - помилки в камері схову, клопоти з гардеробниками, крадіжки тощо. Ближче до вечора негативізм цього дня спаде до нуля, й ви зможете зітхнути на повні груди. Саме час розслабитися й отримати задоволення від радощів життя - близькість, смачна їжа та напої, перегляд гарного фільму або зустріч із друзями.
Риби. Ви переживаєте дуже важливий період свого життя. Якщо вам удалося роздивитися свої щасливі можливості, то цей період є кульмінаційним, коли доля випробовує вас на міцність. Чи справді ви заслуговуєте на ті подарунки, які вона вам приготувала? Чи все ж ви не впевнені в собі та своїх силах? Знайте, що ніщо не зможе замінити вашу внутрішню впевненістьу собі. Довіряйте внутрішньому голосу


А зараз — усміхніться :)

- Тато, ці комарі не дають мені заснути.
- Синку, вимкни світло, закрий очі і постарайся заснути.
Син вимкнув світло і раптом побачив світлячка і кричить:
- Тато, тепер вони мене з фонаріком шукають!


П’ятирічний хлопчик став свідком великої сварки батьків. Після неї він запитує у тата:
– Татку, а скільки років ти вже одружений?
– Шість років, синку…
– А скільки тобі ще залишилося?


Двое лежать голі у ліжку, палять… Вона:
— Давай може одружимося?..
Він (затягуюсь, млосно):
— Ти гадаєш, ми кому-небудь потрібні?..

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат