Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 27.08.2012 06:30 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 27 серпня. Заряд бадьорості та позитивні емоції запозичте в ароматної ранкової кави. Нехай вдаються всі справи, а початок нового тижня порадує приємними знайомствами та несподіваними сюрпризами. Драйвового вам понеділка, смачного кавування й солодких сюрпризів протягом дня!

Цитата дня:   Дії не завжди приносять щастя; але не буває щастя без дії.
(Бенджамін Дізраелі)

27 серпня 2012 року по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, сильні дощі, грози, місцями: сильні зливи, град, шквали. Вітер північно-західний 9-14 м/с, місцями 15-20, під час гроз шквалистий до 25-30 м/с. Температура повітря вдень 18-23°, у горах місцями вдень 9-14° тепла.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі та вранці сильний дощ, гроза, вдень без опадів. Вітер північно-західний 9-14 м/с. Температура вдень 21-23° тепла.

За православним календарем 27 серпня ІМЕНИНИ відзначають Аркадій, Маркелл, Михей і Феодосій.


Цей день в історії

1939 — Відбувся перший у світі політ реактивного літака. Це був He-178 німецького авіаконструктора Ернста Хейнкеля.
1955 — Вийшло перше видання Книги рекордів Гіннеса.
1957 — Проведені перші випробування радянської балістичної ракети Р-7.
1959 — У СРСР прийнята постанова про нагородження випускників шкіл медалями.
1977 — На Чорнобильській АЕС запустили в дію 1-й енергоблок.
1991 — Проголошення незалежності Молдови.
2007 — ухвалено Відозву української інтелігенції з приводу спорудження пам'ятників російській цариці Катерині.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Живописне Закарпаття» (Закарпатська школа образотворення ХХ століття).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка члена Закарпатської організації Cпілки художників України Любові Микити (живопис) з нагоди 55-річчя художниці.  
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

«Доміон»
До 30 серпня — «Льодовиковий період-4». Поч. о 12.00, 13.40, 15.20, 17.00, 18.40, 20.20 та 22.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 вересня — персональна виставка заслуженого працівника культури Степана Сігетія «Дерев’яні церкви Закарпаття та природа рідного краю».



Що обіцяють зірки?

Овен. Із самого ранку можете почуватися себе трохи розбитим і сонним. Ситуацію виправить прийняття водних   процедур у комбінації з чашкою гарячого напою. В цілому непоганий день. Важливі справи варто призначати на другу половину дня або перенести на наступний день. Може виникнути неприємна розмова з начальством або клієнтами, тому варто підготувати докладний звіт про зроблену роботу.
Телець. У цей день ви будете повні ентузіазму й креативності щодо фінансового стану й заробітку. Вам властиві будуть бажання лідирувати і прагнення визнання. Якщо навколишні будуть у курсі, то вони повинні частіше хвалити й заохочувати вас і ваші дії, і тоді ви станете непереможні й дуже успішні. Найбільш успішні з вас будуть працювати на ниві дизайну, творчості в найрізноманітніших її проявах, а також - сцена.
Близнюки. Гарний день, коли варто чекати винятково позитивних подій. Ви ще не розучилися радіти й дивуватися життя? Чудово! Тоді саме сьогодні світ порадує вас і одночасно здивує. Варто все, що відбувається сьогодні, сприймати з певною долею гумору, тоді напружені ситуації нівелюються самі собою. Не забудьте чимсь порадувати друзів.
Рак. Нинішній час характеризується фінансовою й матеріальною відповідальністю. У вас буде розвиватися практичніше чуття й прагматизм при зароблянні грошей. Ви вирізнитеся потребою у фінансовій економії й розсудливістю. Будьте обережні й уважно вивчить умови процесу, якщо збираєтеся робити фінансові маніпуляції на біржі.
Лев. Вам варто записувати й зберігати всю інформацію, яку ви сьогодні одержите, тому що вона вам обов'язково придасться в найближчім майбутньому. Гарний день для підписання договорів, угод. Постарайтеся сьогодні налагодити максимальну кількість корисних контактів. Висловлена вами думка буде високо оцінена начальством.
Діва. Сьогодні вам важко буде дійти компромісу з самим собою. Тут начебто розум суперечить серцю й навпаки - вони «розмовляють» різними мовами. Краще провести цей час, займаючись підвищенням продуктивності вашої праці, що в майбутньому приведе до росту матеріального благополуччя. Увечері близькі люди можуть попросити у вас поради з певного питання - важливо не йти в «ліс» теоретизування, дати дійсно слушні поради й наставляння.
Терези. Гарний день за винятком вашого трохи напруженого настрою. Постарайтеся з самого ранку оточити себе позитивом, речами й людьми, які роблять вам приємне. Не варто сьогодні вступати в дискусії й суперечки, адже ви ризикуєте остаточно зіпсувати собі настрій. Займіться вирішенням рутинних справ. По-перше, вони нагромадилися, по-друге, сьогодні вони дуже швидко будуть вирішуватися.
Скорпіон. Це день натхнення у ваших стосунках з людьми. Будь-яке співробітництво, і зокрема, особисте, інтимне партнерство, будуть розвиватися щонайкраще. Мало того - ви з успіхом можете обговорювати багато моментів ваших відносин з партнером - вас відрізняє контактність, уміння чути й бути почутим. Тут головне - не ставати пасивним, веденим: «як скажеш - так і буде...» - період сприяє діалогу й активній участі в справах пари, а не монологу одного з учасників.
Стрілець. У ці дні вам варто працювати над тими проектами й завданнями, які були поставлені в попередні дні. Не прагнете хапатися за все нове й цікаве. Аванси минулого можуть принести гарні результати. У кожному разі, робочий час варто присвятити вирішенню намічених раніше завдань. Для того, щоб почуватися в тонусі, займіть вечір переглядом цікавого фільму або відвідуванням тематичної лекції.
Козеріг Обставини сьогодні вимагатимуть відповідальності й надійності. Вам важко буде добитися гармонії між бажаним і дійсним положенням вашого матеріального добробуту й фінансів. Багато сфер життя можуть постраждати через фінансові складності в цей день. Дуже сильно може заважати зайві спроби вести світське життя - не можна одночасно служити «Богові й Мамоні» - потрібно навчитися реально оцінювати свої можливості й перспективи і не розпорошуватися.
Водолій. Гарний день для вирішення поточних завдань, неспішного ритму роботи й виконання звичних справ. Навряд чи цей день вам запам'ятається, тому можете бути впевнені у відсутності сюрпризів і небезпек цього дня. З одного боку, звісно, нудно, а з іншого - нема про що турбуватися. Будьте впевнені в собі й у тому, що робите. Зовсім скоро ваш настрій покращитися, а ентузіазму додасться.
Риби. Між вами й вашим партнером може встати питання про життєві цінності. Обставини потребуватимуть захисту своїх переконань або бажання зрозуміти чужі. Друга половина може порахувати вашу манеру вираження своїх думок і ідей надто різкою чи навіть грубою. Можлива і зворотна ситуація: партнер не буде проявляти потрібного такту під час спілкування з вами. Також ви долатимете перешкоди під час спільних подорожей.


А зараз — усміхніться :)

На вулиці розмовляють двоє чоловіків середнього віку:
- Та красива молода пані, з якою я тебе бачив учора увечері на дальній стежині парку, це твоя дочка?
- Так, звичайно! Хто ж іще… Тільки дуже тебе прошу не розказувати про це моїй дружині.


- Не винось мені мозок!
- Мені здається, що його туди і не заносили.


Студенти – це частина населення, яка має найдорожчі телефони, але у яких ніколи немає грошей на рахунку.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат