Газифікація села на Свалявщині обійшлася у 1,3 млн. гривень

admin 23.08.2012 13:32 ПОДІЇ

У середу, 22 серпня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида здійснив робочу поїздку у Свалявський район. Керівник краю, зокрема, відвідав села Голубине та Росош.

Передусім Олександр Ледида ознайомився з ходом ремонтних робіт на 9-ти кілометровій ділянці автодороги між селами Голубине та Поляна. Роботи   тут розпочалися три тижні тому. Також реконструюють ще кілька відрізків автошляху на околицях Сваляви, Голубиного та Поляни. Загалом – 15 кілометрів.

Ремонтні роботи проводяться за рахунок коштів із держбюджету, а це близько 25 мільйонів гривень. За словами, начальника Служби автомобільних доріг у Закарпатській області Василя Марковича, вже за 10 днів ремонт буде завершено.

Загалом цьогоріч заплановано оновити покриття на дорогах загального користування протяжністю близько 40-ка кілометрів.

Наступний пункт поїздки – село Росош, де голова ОДА взяв участь у церемонії введення у експлуатацію газопроводу.У Росоші процес газифікації розпочався ще у 2007 році. За цей час прокладено 14-кілометрову мережу вуличних газопроводів та 328-метровий підвідний газопровід. Введення в експлуатацію мереж дало змогу підвести блакитне паливо до 565-ти житлових будинків. Будівництво газопроводу здійснювалося за рахунок коштів з державного, місцевих бюджетів та коштів жителів села. Вартість робіт з газифікації - 1,3 млн. гривень.

Паспорт на нову газову плиту також отримала сім’я Миговичів, у якій виховують дитину-інваліда. Про це повідомили в прес-центрі Закарпатської ОДА.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат