Справу директора «ЖРЕП №4», який   одержав хабара 10 тис.дол.сша направили до суду

admin 22.08.2012 14:26 ПОДІЇ

Прокуратура Закарпатської області вже направила на судовий розгляд кримінальну справу, порушену стосовно директора з Ужгородського «ЖРЕП №4», котрий вимагав та одержав від підприємця 10 тис.дол. США за вирішення питання надання департаментом міського господарства Ужгородської міської ради дозволу на реконструкцію допоміжного приміщення (підвалу) у будинку в м. Ужгород (Рафанда).

    Як повідомив   виконувач обов’язків начальника відділу нагляду за виконанням законодавства у сфері запобігання і протидії корупції та досудовим слідством прокуратури області Юрій Кавка,   5 квітня 2012 року до УБОЗ УМВС України в Закарпатській області звернувся ужгородський   підприємець із   заявою про   вимагання у   нього директором       ЖРЕРу № 4 хабара.
  Встановлено, що у цей же день, 5 квітня, наприкінці робочого дня директор одного з Ужгородський ЖРЕРів у своєму службовому кабінеті, вимагав та одержав від підприємця частину раніше обумовленої суми хабара - 24000 грн.
Вже   9 квітня, знаходячись у приміщенні Ужгородської міської ради, він одержав другу частину хабара - 7000 доларів США.
        Після одержання грошей директор ЖРЕРу був затриманий «на гарячому» працівниками УБОЗу в Закарпатській області. Факт одержання хабара було задокументовано належним чином. Розслідуванням даної кримінальної справи займалася прокуратура області. Стосовно липкорукого начальника   ЖРЕРу було обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд. — повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат