Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 16.08.2012 08:30 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 16 серпня. Якщо ви досі не приготували собі ароматної кави, значить, даремно втратили активну частину нового дня. Не гайте часу задарма, насолоджуйтесь смаком улюбленого напою і нехай навколишній світ відкриє сьогодні для вас багато приємних таємниць. Гарного настрою, зустрічних посмішок та успіху в усіх починаннях!


Цитата дня: Життя - як п'єса у театрі, важливо не те, скільки вона триває, а наскільки гарно зіграна. (Сенека Молодший)

16 серпня 2012 року по Закарпатській області: Мінлива хмарність. Вдень в горах часом дощ, гроза. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вдень 20-25°, в горах місцяими: вдень 10-15°.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вдень 23-25°.

За православним календарем 16 серпня ІМЕНИНИ відзначають Антон (Антоній), В'ячеслав, Далмат, Іван (Іоанн), Исаакий, Кузьма (Косма), Ражден, Саломия й Фавст.


Цей день в історії

1941 — Вийшов наказ Ставки Верховного головного командування Червоної армії за №270, згідно з яким командири і політпрацівники, які потрапили в полон, вважалися дезертирами, а їхні родини підлягали арешту й виселенню.
1945 — у Москві був підписаний “Договір між СРСР і Польською Республікою про радянсько-польський державний кордон”
1960 — Кіпр проголосив незалежність
1960 — заснована Міжнародна академія астронавтики.
1962 — Рінго Старр влився в «Бітлз», замінивши попереднього барабанщика — Піта Беста.
1972 — у Торонто відкрилася Національна виставка, на якій уперше для західного світу були представлені виробники Китаю
1975 — Пітер Ґебріел залишив Genesis, харизматичного вокаліста замінив барабанщик. Тепер Genesis асоціюють із Філом Коллінзом, а Пітер Ґебріел зайняв свою нішу серед сольних виконавців.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

«Кактус» (Корзо, 7)
Щочетверга та щоп’ятниці — концерт гурту «Tequila Band». Поч. о 20.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

«Доміон»
«Три метри над рівнем неба 2». Поч. о 12.00, 16.10; 18.20, 20.30. «Авраам Лінкольн: мисливець на вампірів». Поч. о 14.10, 22.40.

Кінотеатр «Перемога» (Мукачево, пл. Миру 3/2)
«Три метри над рівнем неба 2. Я хочу тебе». Поч. о 12.30, 16.10, 20.00, 22.10. «Льодовиковий період 4.Континентальний дрейф”. Поч. об 11.40,14.30,18.20.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Живописне Закарпаття» (Закарпатська школа образотворення ХХ століття).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»
Виставка живописної секції.
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 вересня — персональна виставка заслуженого працівника культури Степана Сігетія «Дерев’яні церкви Закарпаття та природа рідного краю».



Що обіцяють зірки?

Овен. Сумлінність -   основна ваша риса в цей день. Ви станете більш свідомою людиною, витриманою й вдумливою щодо фінансового стану. Що, природно, допоможе вам досягти успіху - ваша серйозність і надійність будуть доречними. Головне джерело вашого нинішнього доходу - інтелектуальна праця, поїздки й подорожі. І що б не трапилося за сьогодні - вам легше буде перенести труднощі.
Телець. Трохи суперечливий день. З одного боку нічого не відбувається, з іншого боку - ви не можете знайти собі місця. Вас постійно щось тривожить і терзає. Дійсно, вам не про що турбується, якщо у вас немає значних зобов'язань. Однак, навіть якщо це так - емоції отут погані порадники. Спробуйте прислухатися до свого внутрішнього голосу й зрозуміти, що ж насправді   вам намагається сказати ваша інтуїція.
Близнюки. Це дуже успішний день у вашім житті. Ви маєте особисту привабливість і чарівність; вас чекає успіх у спекулятивній діяльності, вигідні компаньйони, співавтори. Не будьте надміру епатажними й ексцентричними - зайва ексцентричність може зашкодити професії. Найкращого успіху ви досягнете як військовий, промисловець, ювелір, технік або службовець. Також у цей час збільшується цікавість і любов до світу мистецтва, потяг до фінансових операцій.
Рак. Ваше «прагну» і «можу» досі сперечаються, і ніяк не можуть дійти згоди. Що ж, вам варто зробити акцент на «можу», тоді «прагну» буде не таким примхливимJ. Перечекайте цей період внутрішнього занепокоєння й тривоги. У більш спокійній атмосфері ви зможете краще визначитися із планами на майбутнє. Не варто брати в борг і переїдати. Помірність - девіз цього дня.
Лев. Сьогодні можуть виникнути ділові можливості через особисті стосунки. Цей день пов'язаний з підвищеним діловим потягом, а ділові взаємини можуть привести до сексуальних стосунків. Однак, надлишкові або безладні сексуальні зв'язки можуть погано впливати на вас. Ви ризикуєте дуже серйозно зіпсувати свої стосунки із протилежною статтю.
Діва. Сьогодні ви будете повні ентузіазму й запалу. Використовуйте цей день із максимальною ефективністю. Ваша активна життєва позиція не залишиться непоміченою не тільки керівництвом і тими, хто вас оточує, але й коханими людьми. Трохи перевиконавши план на сьогодні , ви справите дуже гарне враження на потрібних вам людей і вже ввечері зможете одержати частину дивідендів.
Терези. Ви в цей день будете відчувати більшу потребу в емоційній і домашній безпеці й матеріальній забезпеченості. Відсутність цієї безпеки сильніше відіб'ється на вашій нервовій системі. Тут вашому партнерові потрібно розуміти, що на одній романтиці далеко не виїдеш. Якщо у вас є свій офіс, кабінет, або він є в того, кому ви збираєтеся дарувати подарунки, то це найкращий день для купівлі офісного приладдя й сувенірів - від канцтоварів (ручки, папки, файли і т.д.) до настільних офісних годинників і меблів. Найкращий подарунок у цьому випадку - директорське крісло.
Скорпіон. Сьогодні у вас буде дуже загострене почуття справедливості й несподівані, різкі реакції на зовнішні подразники й людей. Постарайтеся стримати свої дотепні репліки. Цей день чудово підходить для рутинної роботи. Адже сьогоднішню запопадливість потрібно використовувати для продуктивного шляху до мети. Гарний день для досягнення поставлених цілей.
Стрілець. Це гарний день для працівників таких галузей: усі професії, пов'язані з вогнем і залізом, металургійна промисловість і машинобудування з усіма їхніми спеціальностями; техніка всіх напрямків - електротехніка, електронна техніка, телефонна й телеграфна, телевізійна й радіомовна, авіаційна й космічна, військова техніка, особливо авто-, мото-, ракетна й локаторна техніка. Вашій діяльності й кар'єрі будуть заважати підвищена чутливість, сприйнятливість, вразливість і емоційність. Ви виявите більшу майстерність у ремеслі, спритність і моторність, «золоті руки».
Козеріг Постарайтеся бути ощадливішим, але в розумних межах. Наприклад, на здоров'ї економити не варто. Гарний день для того, щоб досягнути своєї мети або переконати й залучити когось на свій бік. Не варто зараз погіршувати   важку ситуацію у відносинах з держорганами або офіційними особами. Однак на особистому плані день цілком сприятливий.
Водолій. Цей день характеризується захопленням зовнішністю, турботою про привабливість через поліпшення здоров'я, особисту чарівність і прикраси, особливо купівлю гарного одягу. Ви будете піклуватися про своє здоров'я, одяг і особисту гігієну, щоб подобатися протилежній статі. Присвятіть цей час не самим відносинам і побаченням, а підготовці до побачень, які відбудуться в майбутньому.
Риби. Блиск, лиск і світло прожекторів вас сьогодні будуть дратувати. Як і чиясь яскрава особистість, що виділяється чимсь незвичайним і помітним. Звичайно, ви можете обговорити свою думку й настрій з тими, хто вас оточує, але тільки в тому випадку, якщо це не зашкодить вашій репутації. Будьте обережні в спілкуванні з іншими. Найкраще, що ви сьогодні можете зробити - зайнятися своїм робочим місцем чи створити затишок і красу в себе вдома.

А зараз — усміхніться :)


- Тобі пиво дорожче, ніж я !

- Що ти, люба! Пиво   - набагато дешевше !



- Коханий, скажи мені, чи огіркова маска допомагає мені поліпшити мій зовнішній вигляд? - запитує жінка чоловіка.
- Звичайно, люба. Одного лише я не розумію: навіщо ти її потім змиваєш?!


- Учора приходжу з роботи, а дружина з якимось францізом....

- Ну і шоти сказав ?

- Я шо я міг сказати ? Я в школі англійську вчив.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат