Ледида вирішив політичний конфлікт між вчителькою та керівником Ужгородського району

admin 15.08.2012 15:05 ПОДІЇ

У середу, 15 серпня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся з керівником Ужгородського району Русланом Чорнаком та директоркою Чабанівської загальноосвітньої школи Ларисою Сарваш.

Приводом для зустрічі послугував нещодавній конфлікт між районною владою та пані Ларисою. Непорозуміння виникло через нібито небажання Руслана Чорнака відпускати директорку школи у відпустку на час передвиборчої кампанії.   Як запевнили обидві сторони, на сьогодні жодних претензій одне до одного не мають:
  – Заяву на відпустку на передвиборчий період уже підписано. По її закінченні пані Лариса зможе знову приступити до виконання своїх обов’язків на посаді директора навчального закладу, - запевнив голова Ужгородської райдержадміністрації Руслан Чорнак.
  – Жодних зауважень до районної влади, ніякого тиску на мене немає, - наголосила пані Лариса.
  Очільник області Олександр Ледида, у свою чергу, зауважив: влада має залишатися поза політикою:
  – Наше завдання: якомога ефективніше виконувати свою безпосередню роботу. Завдань та планів чимало, тож часу на політичні амбіції просто не залишається.
Відтак, учасники зустрічі перейшли до обговорення робочих моментів: підготовки Чабанівської школи до нового начального року. Директорка   закладу порушила проблему необхідності заміни дерев’яної підлоги, яка, зі слів жінки, вже зовсім застаріла. Представники влади пообіцяли допомогу у вирішенні питання. Загалом, як запевнила Лариса Сарваш, підготовка до навчального року проходить згідно з графіком. І вже першого вересня школярі сядуть за парти в оновлених класах, — повідомляє прес-центр ОДА.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат