Ужгородського міськуправління міліції більше не існує

Rionews 19.04.2012 21:11 ПОДІЇ

Воловецьких та великоберезнянських правоохоронців ... також уже нема.

Кабмін ліквідував Ужгородське міське управління управління МВС у Закарпатській області. Про це йдеться у постанові від 18 квітня 2012 року № 304 "Про реорганізацію деяких територіальних органів Міністерства внутрішніх справ".

Ужгородське міськуправління міліції реорганізовано у міський відділ. Зміни торкнулися й великоберезнянських, воловецьких та мукачівських правохоронців. Зокрема, великоберезнянські міліціонери тепер підпорядковуватимуться Перечинському районному відділу міліції, воловецькі "міліціянти" матимуть шефа у Сваляві, а мукачівські (районні та міські) міліціонери об’єднаються в єдиний міськвідділ.

Наразі не відомо, яким чином реорганізація позначиться на особовому складі згаданних міськ- та райвідділів, але, як зазначають джерела у правоохоронних органах, під егідою реорганізації можуть пройти зміни в керівництві новостворених структур.

Rionews

ТЕГИ : КабмінМіліціяреорганізаціяЗакарпаття

Коментарі :


23.04.2012 22:24 ЮРІЙ ЛЬВІВСЬКА

Працівників міліціі не потрібно зменшувати,маю на увазі,кількість!На мій погляд потрібно розширяти службу ППС/патрульно-постова служба"/.В свій час служив в даній службі і знаю.що служити тут не солодко!З ранку до вечора - своя робота   ще і чергування,в групі!Але я це все любив!     Хочу вам тут написати таке,що виписав з сайту "ИЗВЕСТИЯ в УКРАИНЕ"----"ЯНУКОВИЧ,АЗАРОВ нас тягнуть до РАЮ,де будуть усі пахани!Вставай украінцю,вставай,дорогенький,поки не украли штани",.ЗДОРОВ*Я ЩАСТЯ УСПІХІВ В РОБОТІ   ЧИСТОГО ПЕРА"!!!


21.04.2012 22:54 лопес

і правильно зробили щеб ліквідувати основний розсадник корупції обласні державні адміністрації


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат