Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1680, 20

На Закарпатті видали документально-художню книгу про війну в Афганістані

Видання "Закарпатці у вирі Афганської війни" представив співробітникам СБУ в Закарпатській області учасник бойових дій в Афганістані, колишній очільник   регіонального органу держбезпеки генерал-майор у відставці Арзен Ухаль. У заході також взяли участь воїни-афганці – здебільшого ветерани Закарпатського органу держбезпеки.

Кіт бенгальської породи став кращим на конкурсі котячої краси в Ужгороді (ФОТО)

Серед ужгородських котів найкращим став бенгалець Лео. Він був єдиним представником бенгальської породи. Це дещо екзотичний, незвичний і не надто поширений вид для Ужгорода.   До слова, минулого року на виставці їх було троє.

Сувенірні магніти про Закарпаття представлять в Ужгороді

У понеділок, 26 листопада, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація сувенірних магнітів, присвячених закарпатським туристичним родзинкам.  

Програма Свята молодога вина в Ужгороді

Запрошуємо всіх на Cвято молодого вина, яке відбудеться 1 — 2 грудня   в Ужгороді, у винних підвалах по вул. Ракоці.

Як отримати максимум з TEDxUzhgorod?

Єдина річ, яка Вам насправді буде потрібна цієї суботи, – це Ваші очі та вуха, а також відкритий розум (та декілька візиток або листків паперу). Ви можете бути певні, цього вам достатньо. Ми б хотіли аби це була трохи «інша» подія – новий початок, новий старт. Тому ми маємо для Вас кілька порад як сповна відчути TEDxUzhgorod. Вони базуються на досвіді участі в інших великих або малих TED-івентах.

Хрещення Русі святкуватимуть від Камчатки до Ужгорода

У 2013 році православні християни Росії, України та Білорусі планують масштабні міжнародні святкування з нагоди 1025-річчя Хрещення Русі.

Родзинки свята молодого вина в Ужгороді (ВІДЕО)

На Закарпатті триває марафон винних фестивалів. Наступний етап відбудеться 1-2 грудня. в ужгородських підвалах "Совине гніздо".

Талановиті студенти виставили свої роботи у ЗакДУ

До Міжнародного дня студента у Закарпатському державному університеті проведено фестиваль студентської творчості «ЗакДУ має талант». Усіх бажаючих запрошують відвідати відповідну виставку,   яка проходить у читальному залі університетської бібліотеки.

TEDx пройде в Ужгороді!

“Ідеї, які варті поширення”, — саме під таким гаслом проводяться конференції TEDx. Події формату TEDx користується у світі надзвичайною популярністю, в Україні подібні заходи проходять лише в кількох містах. В Ужгороді така подія відбудеться 24 листопада 2012 року під назвою TEDxUzhgorod.

Про свято молодого вина в Ужгороді - розкажуть організатори

У четвер, 22 листопада, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція організаторів свята молодого вина, яке відбудеться в Ужгороді 1-2 грудня 2012 року у винних підвалах по вул.Ракоці.
Детальніше про заходи у рамках свята розповість Євген Бобров, начальник Ужгородського управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді.

У Швеції коти літали на парашутах (ВІДЕО)

Шведська страхова компанія, найстаріша в світі, знявши в своїй рекламі котів-парашутистів: у ролику кілька домашніх тварин в повній екіпіровці спускаються з неба на землю, виробляючи в повітрі різноманітні трюки, отримала міжнародну популярність.

Книгу з авантюрно-пригодницьким сюжетом презентують у Закарпатті

У середу, 21 листопада, у Мукачеві, у приміщенні Мукачівського гуманітарно-педагогічного коледжу МДУ відбудеться презентація книжки «Неколисана правда». Автор –мукачівський літератор, педагог Іван Піров.

Експерти розкажуть, де краще відпочивати закарпатцям взимку

У середу, 21 листопада, о 12.00 у прес-центрі «Закарпатської Правди» відбудеться прес-конференція на тему: «Зимовий туризм: де краще відпочити закарпатцям».

Домашніх улюбленців запрошують до участі у конкурсі

Виставка-конкурс «Міс-кіс» продовжила прийом заявок до участі у змаганні за титул кращого чотирилапого. Зареєструватися до участі можна до 24 листопада. Сама ж виставка-конкурс відбудеться у неділю 25 листопада об 11.00.

Симфонічний оркестр зіграє відомі голівудські саундтреки в Ужгороді

В обласному центрі Закарпаття, у приміщенні Закарпатської обласної філармонії 28 листопада 2012 р. на чисельні прохання   глядачів пройде музичний хіт парад “HOLLYWOOD”.

У Перечині відкриють туристично-інформаційний центр

Від минулого до сучасного. Про Перечин у складі Чехословаччини і в часи Закарпатської України незабаром можна буде дізнатись набагато більше. Для цього потрібно буде лише відвідати інформаційно-туристичний центр, який незабаром планують відкрити у місті.

Екстремальному туризму навчатимуть у Закарпатті (мова оригіналу)

17-20 декабря 2012 года в Закарпатье 2012 пройдут курсы подготовки инструкторов по горным лыжам и сноубордингу!

Анонс XVI сезону КВК у Закарпатті (АФІША)

В обласному центрі Закарпаття 19-22 листопада відбудуться ігри 1-го туру XVI сезону Закарпатської ліги КВН

Туристичний збір зросте у Закарпатті

Як повідомляє “Український бізнес ресурс“, законопроект “Про внесення змін до статті 268 Податкового кодексу України” пропонує підвищити розмір туристичного збору, встановивши його за один день проживання у готелях в залежності від їх “зірковості” в розмірі 0,5-4% від рівня мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня звітного року.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат