Уже скоро!!! BEREG FEST!!! (ФОТО)

Організатори 13.08.2012 11:53 ДОЗВІЛЛЯ

Трохи більше одного місяця залишилися до цьогорічного фестивалю. Цими вихідними BEREG FEST перетнув останню контрольну позначку у 49 днів і готовий презентувати проекти у рамках цьогорічного святкування.

Власне, як ми і обіцяли, почнемо з приємних оголошень.

Найперше, порадуємо дітлахів – цього року ми пропонуємо малечі долучитися до творення історії BEREG FEST. А саме, самим створити історію нашого талісману Чігабіги. Кожна дитина може зобразити нашого веселого персонажа на малюнку чи малюнках і доповнити ілюстрацію власною коротенькою історією про Чігабігу. Свої малюнки та історії діти зможуть висилати на адресу оргкомітету фестивалю, а безпосередньо на самому святі, відкритим голосуванням гостей дитячого майданчика, ми визначимо кращі історій та робіт, які ляжуть в основу дитячої книжечки про життя та пригоди веселого талісману BEREG FEST. І звичайно ж, автори відібраних робіт отримають подарунки від організаторів фестивалю. Конкурс стартує 25 серпня і триватиме до дня народження Чігабіги – 25 вересня. Докладну інформацію щодо конкурсу оргкомітет анонсує окремо у переддень старту проекту.

Наступним проектом, що дозволить шанувальникам BEREG FEST долучитися до свята ще до безпосереднього початку фестивалю 30 вересня, є анонсований раніше фотоконкурс «Гостинна Берегівщина». Долучитися до фотоконкурсу зможе кожен, хто вже має, або підготує фотоматеріали про гостинність Берегівщини, красу та неповторність цього краю, яскравий світ традицій та колоритність місцевих свят та обрядів. Фотоконкурс стартує 30 серпня і триватиме до 30 вересня (цьогорічної дати фестивалю) включно. Кращі роботи учасників визначатимуться он-лайн голосуванням через Інтернет мережу і отримають відзнаки оргкомітету. А   Гран-прі конкурсу та головний приз   - дзеркальну фотокамеру, здобуде учасник, роботи якого отримають найвищі оцінки професійного журі.   Докладну інформацію щодо конкурсу оргкомітет також анонсує окремо у переддень старту проекту.

Звичайно ж, доповниться і сама програма цьогорічного фестивалю. Цього року поряд з традиційними для нашого фестивалю дійствами, гості свята зможуть побачити оновлену урочисту ходу, а для традиційного чавлення винограду у діжках, солодкі грона зберуть з усіх куточків Берегівщини і зранку, возами доставлять безпосередньо на локацію. Крім того, як ми вже зазначали раніше, на цьогорічному святі можна буде придбати сувенірне вино, сік якого чавила минулого року Руслана і яке сама зірка бажала назвати «Дикі танці» (http://www.youtube.com/watch?v=KPccJus5TsE )  

Ще однією родзинкою цьогорічного свята, стане відновлена давня традиція фестивалю – запалення фестивального вогню. Слід відмітити, що в останнє фестивальний вогонь запалювали майже два десятиліття тому. Цього року ми вирішили не просто відновити забуту, але й надати їй нове дихання, нового змісту й десь навіть нової філософії 

Приємною подією у рамках проведення 49-го фестивалю, окрім традиційного мистецького аукціону, буде відкритий благодійний аукціон сувенірів «Діти для дітей», виготовлених дітьми Берегівщини. Отримані кошти від нього будуть передані також дітям, позбавленим батьківської опіки.  

Звичайно ж, гості свята як завжди побачать і традиційні спортивні змагання на кубки BEREG FEST’у, виступи колективів народної самодіяльності, зможуть прийняти участь у кулінарних та ремісничих майстер-класах, оглянути фестиваль на повітряній кулі з висоти пташиного польоту, або прийняти участь у різноманітних конкурсах безпосередньо на локації. По завершені фестивалю, свято продовжить традиційний концерт, що його щороку дарять організатори BEREG FEST’у гостям свята.  

Отже, попереду цікаві дійства на різних святкових заходах краю, акції та презентації нових проектів BEREG FEST 2012.


Організатори

ТЕГИ : BEREG FEST 2012фестивальЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат