Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-18') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 80, 20

Поліція повідомила про підозру двом зловмисникам, які нанесли тілесні ушкодження військовослужбовцю

Двом мешканцям Мукачева, які на одній із вулиць міста травмували військовослужбовця, поліція повідомила про підозру. За скоєне зловмисникам загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Поліцейські Хустщини затримали раніше судимого зловмисника на збуті нелегальних боєприпасів

Співробітники Хустського районного управління поліції на «гарячому» затримали жителя села Іза, який збув гранату РГН. Зловмисника помістили в ізолятор тимчасового тримання. Йому загрожує до 7 років ув’язнення

На Закарпатті викрили черговий канал для незаконного перетину держкордону: організатора затримано

Слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів Головного управління Нацполіції в Закарпатській області спільно з СБУ та Держприкордонслужбою заблокували в області черговий канал незаконної переправи чоловіків через державний кордон України. Відомо, що маршрут пролягав через річку Тиса в межах Тячівського району.

У Мукачеві цигани побили військового із ТЦК

Що стало причиною конфлікту наразі невідомо - у ситуації розбирається місцева поліція, повідомив журналіст Віталій Глагола.

Депутата-підривника Батрина перевели з лікарняної палати до Ужгородського слідчого ізолятора

Сьогодні, 19 лютого депутата Сергія Батрина перевели із спецпалати лікарні в Ужгороді до місцевого СІЗО.

У пункті пропуску Малий Березний хмельничанин намагався дати хабар за дозвіл виїхати (ВІДЕО)

У міжнародному автомобільному пункті пропуску «Малий Березний» 36-річний громадянин України намагався підкупити прикордонницю за надання йому дозволу на перетинання кордону.

На Тячівщині п’яний староста, села керуючи автівкою, зіткнувся з возом. Є постраждалі

ДТП сталася 15 лютого в Тереблі. Староста села Чумалева Василь Бабич перебуваючи під дією наркотиків та алкоголю керував автомобілем Volkswagen Passat.

Скандал у футбольній академії в Угорщині: тренер-педофіл із Закарпаття ґвалтував хлопчиків

В Угорщині новий скандал, пов'язаний з розбещенням неповнолітніх. Попередній завершився відставкою президентки країни Каталін Новак, яка підписала помилування для посібника педофілів у дитячому інтернаті.

На Івано-Франківщині закарпатець забив до смерті 48-річного чоловіка і втік

У Микитинцях Івано-Франківської громади 31-річний закарпатець забив до смерті товариша “по чарці”. Мертвим знайшла чоловіка його колишня дружина. Про це повідомляє обласна поліція.

На Тячівщині поліція затримала зловмисника, який зі зброї поранив свого односельця

18 лютого ввечері до поліції надійшло повідомлення про конфлікт між чоловіками у селі Середнє Водяне Тячівського району. За викликом виїхала слідчо-оперативна група Тячівський районний відділ поліції. На місці зʼясувалося, що під час сутички між двома чоловіками одного з них було поранено зі зброї. Зловмисник втік з місця злочину на автомобілі марки «Toyota Land Cruiser Prado».

Суд ув’язнив закарпатця, який п’яним на смерть збив 13-річну дівчину та втік

Міжгірський районний суд Закарпатської області виніс вирок водію, який на смерть збив 13-річну дівчинку та втік з місця ДТП. За даними правоохоронців Михайло Дацьо вчинив ДТП у нетверезому стані. Суд призначив йому вісім років тюрми та зобов’язав виплатити 1 млн грн компенсації матері загиблої дівчинки.

На Мукачівщині поліція затримала двох сімейних насильників, які зберігали вдома боєприпаси

16 лютого на лінію «102» надійшло два повідомлення про домашнє насильство в Мукачівському районі.

В Ужгороді раніше судимий пограбував вінничанина

16 лютого о 22:10 поліцейські отримали виклик про пограбування на вулиці Белінського в Ужгороді.

Прокуратура виявила порушення закону під час ремонту автодороги на Хустщині

Прокурори виявили порушення інтересів держави під час здійснення процедури публічних закупівель для проведення капітального ремонту дороги в м. Хуст за бюджетні кошти.

Прикордонника ВПС «Ділове» затримали на хабарі в $500 за сприяння в пропуску бурштину

Мова йде про першого заступника начальника ВПС «Ділове» майора Юрія Петлика, - повідомив Віталій Глагола. - Вчора ввечері близько 18:30 в Рахові на хабарі затримали військовослужбовця відділу прикордонної служби «Ділове».

Наніс більше десятка ножових поранень – мешканця Рахова засудили до 9 років за ґратами

Прокурор Рахівського відділу Тячівської окружної прокуратури у судовому засіданні довів вину 35-річного місцевого жителя у побитті знайомого до смерті, а також крадіжці.

На Закарпатті затримано наркоторговців з партією метамфетаміну на понад пів мільйона гривень

Поліція припинила діяльність стійкого організованого наркоугруповання, члени якого налагодили систематичний збут метамфетаміну на території Закарпатської області.

У Сваляві трапилася смертельна ДТП

Сьогодні ввечері в районі Бистрий трапилась ДТП.

В Ужгороді сталася ДТП з кількома постраждалими

Skoda Superb влетів в Skoda Fabia, яка в той час здійснювала розворот, - повідомив Віталій Глагола. - Внаслідок ДТП серйозні травми отримали водій та пасажири Skoda Fabia. Автопригода сталася на вулиці Доманинській.

У Мукачеві затримали розбійників які, пограбували жителя Ракошина

14 лютого, близько 1-ої години ночі до поліції надійшло повідомлення від 25-річного мешканця села Ракошино про погрози та вимагання від нього грошей групою невідомих осіб. За словами заявника подія трапилася у Мукачеві.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат