Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 2880, 20

У Закарпатті затримали угорців з 4 кг опіуму

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області обрав запобіжні заходи у вигляді взяття під варту строком на 60 днів трьом громадянам Республіки Угорщини, які підозрюються у незаконному зберіганні, перевезенні та збуті наркотичних засобів.

Як роздерибанили 30 га землі Ужгородського району

30 гектарів в Ужгородському районі, виділених місцевим мешканцям ще в 2002 році, Держгеокадастр тепер роздав стороннім людям, у тому числі мешканцям інших областей.

Під КПП "Чоп-Захонь" затримали велику партію опію, який провезли через кордон з Угорщини

Наркотики перевезли три кур'єра, громадянина Угорщини на двох автомобілях марки "Опель" і "Сітроен".

Перша заступниця очільника Закарпатського Держгеокадастру погоріла на великому хабарі

(мовою оригіналу) СБУ задержала первого замглавы управления Госгеокадастра в Закарпатской области во время получения $25 тыс. взятки, - Москаль

Незаконні посіви маку виявили на території Чопської митниці

На території митного поста у м. Чоп місцева жителька висіяла й доглядала 580 рослин снодійного маку, повідомляють у відділі комунікації ГУ НП в Закарпатській області.

Чому на КПП "Вилок" прикордонники просять у "пересічників" "на кавиль"?

Вчора мав нагоду в чергове побувати на унікальному митному пункті пропуску Вилок, що на Виноградівщині з метою "пересічки".

Коні намагалися потрапити у ЄС через Закарпаття (ФОТО)    

У Закарпатті, у Рахівському районі   прикордонники Мукачівського загону під час реалізації наявної інформації щодо ймовірної протиправної діяльності на кордоні затримали шестеро осіб.

Прокуратура підозрює керівника закарпатського Правого сектору у 15 злочинах (ДОКУМЕНТ)

Керівнику "Правого сектору" Закарпаття Олександрові Сачко вручено підозру від Генпрокуратури про вчинення особливо тяжких злочинів.

Словацькі правоохоронці підстрелили українського бракон’єра

Надзвичайна подія сталася в селі Моровани, окрес Міхаловце.

Фінінспекція: На будівництві хоспісу в Закарпатті вкрали мільйон гривень

Фінінспекція підтвердила, що на будівництві хоспіса у Виноградові було вкрадено значні суми коштів

Служба безпеки затримала у Закарпатті сигарет на 600 тисяч гривень (ФОТО)

Співробітники Служби безпеки України спільно з митниками попередили на Закарпатті спробу контрабанди до Європи цигарок вартістю понад 600 тисяч гривень.

Депутатські розбірки навколо «Корони»

У середу в Ужгороді депутат Волошин стріляв у активіста Рахімова та депутата Богуславського. В підсумку останні опинилися у лікарні. Найбільше постраждав Рахімов — у нього влучили три кулі травматичного пістолета.

Як боротимуться із корупцією у закарпатській владі  

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція “Який партійний квиток має корупція.” Під час заходу було оголошено про створення Всеукраїнської ініціативи по боротьбі з політичною корупцією у місцевих радах «Під контролем» та її діяльність на Закарпатті.

Юридична версія щодо стрілянини в ужгородській “Короні”   (ФОТО)

Вчора, 19 травня в Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція громадського активіста Євгена Рахімова та депутата міськради Романа Богуславського з приводу подій, які відбулися два дні тому біля будівлі «Корони».

Стрілянина в Ужгороді – пшик, який відлякає туристів, — розповідає ужгородець Іван Сікорський

Як відомо, одного з активістів Ужгорода Євгена Рахімова було поранено з травматичної зброї на місці реконструкції готельно-ресторанного комплексу «Корона». Євген з посмішкою на обличчі виклав в інтернет фото поранень, а сьогодні вже спокійно дає прес-конференцію   про цей інцидент.

Прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом стрілянини в центрі Ужгорода

За фактом хуліганських дій за участі депутатів Ужгородської міськради розпочато кримінальне провадження

350 літрів вина вилучили у мандрівників на кордоні у Закарпатті

16 травня на митному посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС припинено три спроби ввезення на територію України без оподаткування 343,5 літрів італійського вина.

У закарпатця виявили автомат Калашникова з АТО (ФОТО)

В одному з райцентрів Закарпаття співробітники Управління СБУ в Закарпатській області спільно з Головним Управлінням Національної поліції вилучили у місцевого мешканця автомат Калашникова з магазином із набоями.

Колишнього керівника Ужгородського аеропорту засудили через державну таємницю

У травні цього року Апеляційний суд Закарпатської області визнав винним колишнього директора ужгородського аеропорту в адміністративному порушенні вимог чинного законодавства у сфері охорони державної таємниці.

Проходять перевірки: виявлено 45 тисяч фальшивих пенсіонерів

Про це йдеться у прес-релізі інформаційного відділу Партії Пенсіонерів України.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат