Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 2720, 20

Рахівські правоохоронці затримали іноземця, що підозрюється у смертельному побитті мешканця Великого

За фактом нанесення чоловікові тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили йому смерть, правоохоронці проводять досудове розслідування. Підозрюваного у злочині затримали. Слідство у справі триває.

У котушках з кабелем литовець віз до Болгарії велику партію сигарет

Велику партію сигарет виявили сьогодні вранці прикордонники спільно з працівниками митниці в пункті пропуску «Дякове».

Син кримінального авторитета, що стріляв в Ужгороді, сплатив 60 тис.грн і вийшов на волю

Сьогодні Юрій Копча, що підозрюється в стрілянині 30 січня 2018 р. у нічному барі-караоке "Соло"   в Ужгороді, вніс 60 тис. грн. застави і вийшов на волю з під варти.

Порушники кордону відстрілювалися від прикордонників

Правопорушників, які здійснили неправомірні дії у контрольованому прикордонному районі, затримали учора прикордонники в ході спільних заходів зі співробітниками Національної  поліції на Закарпатті.

Поліцейські конфіскували у чоловіка телефон «невідомого» походження

Сьогодні, близько 6 години ранку, патрулюючи в Ужгороді, полісмени побачили по вулиці Гагаріна чоловіка, який помітно почав нервувати, помітивши патрульних. Це стало підставою для проведення поверхневої перевірки відповідно до статті 34 ЗУ «Про Національну поліцію».

Троє ужгородців обкрадали церкви

карпатської області скеровано з обвинувальним актом до суду кримінальне провадження по обвинуваченню трьох ужгородців у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.185 КК України, кваліфікуючими ознаками якого є крадіжка, тобто таємне викрадення чужого майна, вчинена повторно, за попередньою змовою групою осіб, поєднана з проникненням у приміщення, вчинена організованою групою.

Копчю-молодшого взяли під варту

Суд взяв під варту Копчю-молодшого, причетного до стрілянини в Ужгороді із можливістю внесення застави всього 60 тис.грн.

Поліція Мукачівщини встановлює особу власника зброї, яку виявили на узбіччі дороги

Співробітники Мукачівського відділення поліції під час патрулювання на автодорозі між населеними пунктами Ключарки – Нове Давидково виявили мисливську рушницю. За даним фактом розпочали розслідування.

Щоб не віддавати борг, жінка збрехала поліції, що її пограбували

У Перечині прокуратура вже закінчила досудове розслідування по справі місцевої мешканки.

Двох депутатів сільрад будуть судити через неподання декларації

Оголошено про підозри двом депутатам однієї із сільських рад Великоберезнянського району за неподання е-декларацій.

Держінспектор архітектурного управління вимагав хабар від підприємця

Правоохоронці затримали головного державного інспектора з ліцензування Державної архітектурно-будівельної інспекції в Закарпатській області.

Поліція затримала підозрюваного у хуліганстві із застосуванням зброї в Ужгороді

Правоохоронці розпочали слідство за фактом ранкової стрілянини у закладі громадського харчування в Ужгороді. Фігуранта злочину поліцейські затримали, вирішується питання про повідомлення йому підозри. Слідство триває.

В Ужгороді відбулась стрілянина сином кримінального авторитета Копчі

Про це повідомляє громадський правозахисник Віталій Грегор.

На Тячівщині автівка впала в річку, загинули двоє людей

Мешканець села Нижня Апша, що на Тячівщині, перебуваючи за кермом «Оpel Тigra» не впорався з керуванням і перекинувся в річку. Водій та один із пасажирів загинув на місці. Слідчі встановлюють обставини аварії. За фактом відкрито кримінальне провадження.

Поліція встановлює обставини смертельної аварії на трасі Київ-Чоп

Правоохоронці з‘ясовують причини дорожньо-транспортної пригоди на трасі «Київ-Чоп», у результаті якої загинув пішохід. За фактом ДТП, поліція відкрила кримінальне провадження.

На Тячівщині зрубали дерева і залишили записку з погрозами

Репутацію Тячівського лісгоспу намагалися очорнити, - повідомляє прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.

У Мукачеві чоловік з бітою накинувся на заправника

У Мукачеві близько 5 ранку сигнал "Тривога" надійшов на пульт централізованого спостереження УПО в Закарпатській області. Допомоги поліцейських охорони потребували працівники АЗС, яка перебуває під охороною.

Поліція Ужгорода припинила діяльність трьох залів з гральними автоматами

Співробітники Ужгородського відділу поліції за рішенням суду провели обшуки у трьох закладах, що займалися незаконним гральним бізнесом. Речові докази вилучено, слідство триває.

Житель Нижньої Апші забив дружину до смерті

Співробітники Тячівського відділу поліції повідомили про підозру жителю села Нижня Апша, який наніс дружині тяжкі травми, що призвели до смерті. Суд вивчив доказову базу поліції та обрав запобіжний захід – тримання під вартою.

Молодик побив пенсіонера та відібрав гроші

Правоохоронці затримали 23-річного жителя села Чабин Мукачівського району, який побив та пограбував 75-річного односельця. За фактом розбійного нападу слідчі розпочали кримінальне провадження.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат