Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 240, 20

На ПП Ужгород виявили партію наркомістких препаратів, які були зазначені як гуманітарна допомога

Медикаменти виявили серед вантажу гуманітарної допомоги у мікроавтобусі, який прямував на в’їзд в Україну. Усього під час огляду правоохоронці виявили 4730 таблеток, 625 капсул та 25 шприц-ампул психотропної та наркотичної дії.

Виноградівець залучив неповнолітнього для переправлення за кордон чоловіків призовного віку

Учора вранці прикордонники відділу «Лужанка» Мукачівського загону затримали групу осіб, які рухалися до кордону з Угорщиною.

На Ужгородщині п’яний водій скоїв ДТП - авто перекинулося на дах, а в салоні перебувало 6 пасажирів

21 жовтня, близько 2:20 ночі до поліції надійшло повідомлення про аварію з потерпілими у селищі Середнє.

На Закарпатті затримали завкафедри, який налагодив схему фіктивного оформлення «студентів-ухилянтів»

СБУ та поліція затримали Івана Шинкара - завідувача кафедри соціальної роботи, який за сумісництвом є головою вступної комісії Карпатського інституту підприємництва «Україна» у Хусті.

Жителя Берегівщини підозрюють у згвалтуванні 10-річної доньки своєї співмешканки

18 жовтня до поліції звернулася 32-річна закарпатка та повідомила, що її співмешканець вчиняв насильницькі дії сексуального характеру відносно 10-річної доньки.

Рекетир з ГО “Доста” Іван Бовкун проведе за гратами 8 років – вирок Рахівського суду

Як повідомив сьогодні в ТГ-каналі ужгородський журналіст Віталій Глагола, Рахівський районний суд Закарпатської області врешті решт засудив до 8 років реального позбавлення волі БОВКУНА ІВАНА, одного з організаторів псевдогромадської організації «Доста», праву руку Павла Павлова, який, до речі, на даний час перебуває за гратами за ДТП з летальними наслідками та незаконне носіння зброї і вибухових пристроїв.

На одному з ужгородських ринків правоохоронці виявили склади з контрафактом

Мешканці Ужгорода реалізовували незаконно виготовлені алкогольні напої з підробленими марками акцизного податку та тютюнові вироби. Продаж контрафакту здійснювали через мережу власних магазинів, розташованих на одному з ринків міста.

За одержання хабаря перед судом постане заступник директора Перечинської лікарні

Перечинський відділ Ужгородської окружної прокуратури скерував до суду обвинувальний акт щодо заступника директора по амбулаторній роботі комунального підприємства "Перечинська лікарня" Перечинської міської ради Сергія Вакарова за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368 КК України).

На Закарпатті затримали зловмисника, який виманив у матері загиблого військовослужбовця 7,5 млн. грн

Оперативники Головного управління Нацполіції в Закарпатській області затримали 35-річного мешканця Києва, який разом зі спільниками ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн гривень. Встановлюються інші співучасники злочину та людей, які постраждали від дій зловмисників.

У львівській лікарні померла 78-річна жінка, на яку напали грабіжники із Закарпаття

12 жовтня ми повідомляли, що на Львівщині двоє закарпатців пограбували та намагалися вбити пенсіонерку.

За катування дружини та утримування її замкненою у будинку перед судом постане мешканець Берегівщини

Прокурор Виноградівського відділу Берегівської окружної прокуратури скерував на розгляд суду обвинувальний акт щодо місцевого жителя за фактом катування та незаконного позбавлення волі своєї дружини (ч. 1 ст. 127, ч. 1 ст. 146 КК України).

ДБР повідомило про підозру в держзраді агенту кремля, який служив на Закарпатті

Працівники ДБР повідомили про додаткову підозру правоохоронцю, який служив на Закарпатті та виявився агентом російських спецслужб.

Мешканку Закарпаття судили за госпіталізацію дитини з сильним алкогольним отруєнням

Берегівський районний суд Закарпатської області визнав винною у неналежному виконанні батьківських обов’язків місцеву мешканку, чий малолітній син потрапив у лікарню з сильним отруєнням алкоголем. Суд призначив жінці покарання – 850 грн штрафу.

Закарпатка намагалася пронести через митницю півсотні навушників вартістю півмільйона гривень

На кордоні з Угорщиною закарпатські митники вилучили майже півсотню бездротових навушників на півмільйона гривень.

Великоберезнянський райсуд звільнив з-під варти зловмисника, який побив прикордонника

Великоберезнянський районний суд Закарпатської області виніс вирок Миколі Коньовшому за побиття прикордонника під час спроби незаконного перетину кордону. Він уклав угоду про визнання винуватості з прокурором і три роки тюремного ув’язнення суд замінив на річний іспитовий термін.

На Берегівщині водій мікроавтобусу випадково наїхав на 2-річну дитину, яка загинула на місці

14 жовтня, на «102» зателефонували медики та повідомили про наїзд транспортним засобом на малолітню дитину у селі Бадалово.

У Берегові посеред вулиці знайшли тіло жінки, вбивця - місцевий чоловік, який домагався постраждалої

15 жовтня о 01.28 оператори лінії «102» прийняли дзвінок від жителя міста Берегово, який повідомив, що неподалік вулиці Богдана Хмельницького виявив закривавлене тіло жінки без ознак життя.

В Іршаві водій, який скоїв ДТП, накинувся на поліцейського під час оформлення адмінматеріалів

14 жовтня в Іршаві сталася дорожньо-транспортна пригода без потерпілих – водій-порушник допустив зіткнення з іншою автівкою та втік з місця події.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат