У Берегові цигани побили учасника АТО

01.04.2021 21:37 КРИМІНАЛ

Слідчі поліції Берегова відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень 28-річному місцевому мешканцю. Неповнолітніх, причетних до побиття учасника АТО, поліцейські встановили та розшукали.

30 березня, близько 2 години ночі, до поліцейських звернувся 28-річний учасник АТО. Чоловік заявив про те, що в одному з місцевих супермаркетів його побили невідомі.

За словами потерпілого, у нього виникла суперечка із двома незнайомими підлітками, які вдарили його каменем. Після цього діти побігли за підтримкою до своїх старших товаришів, які за кілька хвилин повернулися на місце події та помстилися заявнику, нанісши йому тілесні ушкодження.

Після отримання заяви поліцейські розпочали невідкладні оперативні заходи, опитали свідків події та переглянули записи камер спостереження. У результаті проведеної роботи, правопорушників, які безпосередньо і наносили тілесні ушкодження, встановили та розшукали. Ними виявилися 14-ти та 17-річні місцеві мешканці.

Наразі слідчі надали потерпілому направлення для проходження судово-медичної експертизи, за результатами якої діям зловмисників буде надано   відповідну правову кваліфікацію. Окрім цього поліцейські встановлють і роль в інциденті інших учасників, які були на місці події.

За даний злочин передбачене покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3 років, повідомляє пресслужба поліції.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат