На гірськолижному курорті у Великоберезнянському районі стався конфлікт за участі великої кількості

09.01.2021 20:35 КРИМІНАЛ

9 січня, на гірськолижний курорт, що знаходиться у Великоберезнянському районі, прийшла група місцевих жителів. Чоловіки вчинили конфлікт з адміністрацією та блокували роботу гірськолижної траси дерев’яними гілками.

На місці події працювали поліцейські, які забезпечили публічну безпеку та задокументували подію. За даним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 356 Кримінального кодексу України, тобто самоправство.

Всі обставини та причини конфлікту працівники поліції встановлюватимуть вже в рамках кримінального провадження.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
__________________________________________________

У ФБ на офіційній сторінці курорту "Красія" повідомили, що група молодиків у кількості більше 40 осіб вчинила розбійний напад на працівників комплексу та відвідувачів. Впродовж дня "візитери" перешкоджали діяльності комплексу, погрожували фізичною розправою та навмисне втручалися в роботу комплексу, псуючи обладнання.

Безпосередньо на працівників комплексу та на деяких відвідувачів було здійснено напад, після чого адміністрація викликала правоохоронні органи, однак конфлікт не було вичерпано, а молодиків, які погрожували усім, хто був на їхньому шляху та перекривали трасу, покарано не було.
__________________________________________________

Керівництво поліції долучилося до вирішення даного конфлікту. 10 січня, начальник Великоберезнянського відділення поліції спільно з адміністрацією місцевого курорту, заступником голови обласної ради та керівником місцевої ОТГ обговорили з місцевими жителями конфлікт, що виник, та дійшли до рішення, що задовольняє всі сторони.

На даний момент конфлікт вичерпаний і ані власники курорту, ані місцеві мешканці претензій одне до одного не мають, повідомляє пресслужба поліції.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат