Закарпатські поліцейські заблокували канал постачання зброї та боєприпасів на території області

04.03.2021 21:30 КРИМІНАЛ

Оперативники поліції Ужгородщини затримали чоловіка під час   збуту зброї та боєприпасів. Зловмисника поміщено в ізолятор тимчасового   тримання. Невдовзі йому буде повідомлено про підозру в скоєнні злочину

Співробітники кримінальної поліції Ужгородщини отримали оперативну інформацію, що 26-річний раніше судимий житель району може бути причетний до організації каналу надходження бойової зброї на територію області.

В ході контролю за вчиненням злочину поліцейські встановили точний час та місце, коли має відбутися зустріч зловмисника з клієнтом для збуту небезпечного товару.

В результаті сьогодні, 4 березня, на одній із АЗС, що розташована неподалік села Баранинці Ужгородського району, поліцейські у співпраці зі співробітниками УСБУ, провели спецоперацію і затримали фігуранта «на гарячому». Зловмисник саме передав покупцю дві гранати й два десятки боєприпасів до автоматичної зброї та отримав за товар грошові кошти.

Всі речові докази слідчі вилучили та відправлять експерту для дослідження.

За фактом злочину у поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, тобто незаконне поводження зі зброю та боєприпасами. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання до семи років позбавлення волі.

Зловмисника затримано в процесуальному порядку. Слідчі готують матеріали для повідомлення фігуранту про підозру та клопотатимуть в суді про взяття його під варту. До обрання фігуранту запобіжного заходу він перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат