Поліцейські Волівця викрили підпалювачів місцевого магазину

04.02.2021 10:42 КРИМІНАЛ

У селищі Воловець співробітники кримінальної поліції затримали двох зловмисників, які підпалили міні-маркет і втекли.

Це сталося 2 лютого вночі. В результаті загоряння пошкоджено вхідні двері торгового закладу, що розташований по вулиці Карпатській.

Камера відеозапису зафіксувала, як двоє чоловіків у балаклавах облили вхідні двері легкозаймистою речовиною та підпалили (дивіться відео). Окрім цього зловмисники зірвали й вивіску закладу.

На пошуки зловмисників одразу залучили місцевих оперативників та кінолога зі службовою собакою. Взявши запаховий слід, вівчарка Гера разом з поліцейськими пройшли понад 5 кілометрів. Через безлюдні вулиці, закинуті будинки, залізничну колію собака привела працівників поліції під будинок, у якому могли переховуватись палії.

Під час проведення огляду, з помешкання, яке належить 32-річному раніше судимому жителю селища, поліцейські вилучили одяг та взуття із різким запахом горючої речовини. Разом із господарем у будинку перебував його 28-річний товариш зі Сваляви.

Обох чоловіків, які обґрунтовано підозрюються у вчиненні підпалу, затримали у процесуальному порядку. Зараз вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат