На пропускних пунктах області бандити за гроші організовують проїзд транспорту без черги

26.10.2021 15:53 КРИМІНАЛ

Днями на ПП Ужгород-вантажний відбулася масова бійка між бандитами та далекобійниками. Останні виступили проти проїзду транспорту поза чергою, який за грошову винагороду організував місцевий криміналітет. За словами водіїв подібні схеми діють і на інших ПП, де спостерігаються значні черги.

У групі ФБ "Далекобійники України\TIR UA" повідомляють, що така послуга коштує від 1000 до 9000 гривень.

На це відреагував голова Закарпатської облради Олексій Петров:

"Вважаю дикунством, коли незрозумілі люди за гроші проводять вантажівки, коли інші водії стоять у черзі по 3-5 днів.

Ще більше обурює, що у відповідь на зауваження щодо проїзду поза чергою, водії зазнають фізичної розправи на очах у прикордонників, котрі ніби-то не помічають цього всього хаосу.

На відео, поширене у мережі водіями, котрі вчора стояли у черзі на КПП «Ужгород–Вишнє-Нємецьке», видно бійку між «рекетирами», які організовують проїзд без черги, та далекобійниками.

Оскільки, постраждалі сигналізують, що під час і після бійки, жодного правоохоронця на місці події умисно не було, офіційно звертаюся:

— до керівництва Чопського прикордонного загону щодо причин   бездіяльності підлеглих у цій ситуації;

— до Головного управління нацполіції у Закарпатській області та до Прокуратури Закарпаття з вимогою дати правову оцінку цим подіям, з’ясувати осіб злочинного угрупування, притягти їх до відповідальності і припинити правовий безлад на кордоні".

За інформацією ЗМІ в управлінні Нацполіції в Закарпатській області, за фактом бійки вже відкрито кримінальне провадження за хуліганство.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат