Закарпатські поліцейські розкрили зухвале вбивство 53-річного жителя Сваляви

01.07.2021 15:38 КРИМІНАЛ

Працівники поліції затримали зловмисника, який вбив свого товариша та кілька місяців ховав тіло потерпілого. Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.

У квітні до поліції звернулася молода жінка зі Сваляви, яка просила допомогти розшукати її 53-річного брата. За словами заявниці, він ще з лютого не виходив на зв’язок. Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження та почали пошуки.

Поліцейські з’ясували, що до зникнення чоловіка може бути причетний його 33-річний товариш. Фігуранта розшукали, а згодом знайшли і тіло зниклого чоловіка.

На початку лютого троє чоловіків розпивали вдома у 33-річного підозрюваного алкогольні напої. Під час застілля між компанією виникла сварка і тоді господар будинку наніс потерпілому удари, від яких той помер. Господар з іншим товаришем продовжили застілля в сусідній кімнаті, а пізніше вирішили сховати тіло в закинутому господарському приміщенні сусіднього будинку. Саме там поліцейські й розшукали вбитого чоловіка.

Поліцейські повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції цієї статті йому загрожує до 15 років за ґратами. Діям його подільника, який допоміг сховати тіло та приховав особливо тяжкий злочин, буде дана окрема правова оцінка і він також понесе законне покарання.

Досудове розслідування у справі щодо умисного вбивства триває, повідомляє пресслужба поліції.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат