В Ужгороді неадекват напав з каменюкою на пенсіонерку і відібрав у неї мобільний телефон

11.01.2021 22:52 КРИМІНАЛ

10 січня стався розбійний напад в районі площі Богдана Хмельницького.

Як з'ясували правоохоронці, близько 18:00 21-річний чоловік, житель села Концово, ударив каменем 63-річну жінку, відібрав у неї телефон та втік у невідомому напрямку.

За кілька годин нападника затримали. Йому загрожує від трьох до семи років позбавлення волі, повідомляє пресслужба поліції.
_____________________________________________________________

Злочинця затримав поліцейський Андрій Федорка з собакою Багіра (на фото внизу).

"Я саме завершив добове чергування і повернувся додому. Вирішив вигуляти Багіру неподалік річки. Коли ми проходили площу Богдана Хмельницького, повз пробіг чоловік, якого наздоганяв інший. Кілька секунд – і мені вдалося з’ясувати, що наздоганяють зловмисника. Очевидці повідомили, що щойно він вдарив пенсіонерку каменем і вихопив у неї мобільний".

Андрій гукнув про допомогу перехожих, які на прохання поліцейського одразу ж викликали швидку і поліцейський патруль. Переконавшись, що потерпіла в безпеці і за кілька хвилин буде під наглядом медиків, Андрій з Багірою кинулися   навздогін за зловмисником.

"Багіра – дуже кмітлива собака, вона одразу ж   зрозуміла, що відбувається. Менш ніж за хвилину ми загнали розбійника до берега річки. Оскільки ми не залишили йому шляхів відступу, зловмисник вирішив спробувати втекти через річку. Проте вода виявилася занадто холодною. І поки він намагався дістатися протилежного берега, на нього вже чекав поліцейський патруль. Чоловіка з викраденим майном затримали".
_____________________________________________________________

13 січня пресслужба Прокуратури повідомила, що нападника взято під варту без можливості внесення застави.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат