У колишнього угорського дипломата вилучили контрабанду та авто

11.12.2020 18:21 КРИМІНАЛ

10 грудня, в пункті пропуску «Лужанка», що на українсько-угорському кордоні, прикордонники Мукачівського загону затримали з контрабандою угорського дипломата.

Наразі встановлено, що вже екс-дипломат намагався перемістити через державний кордон 11 500 пачок сигарет без акцизних марок з позначкою «FOR DUTY FREE ONLY». Мікроавтобус «SEAT» вартістю майже півмільйона гривень в колишнього дипломата вилучено до рішення суду.

До ДФС направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст.204 ККУ (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Згодом виявилося, що впійманим на контрабанді угорцем з дипломатичним паспортом виявився депутат Угорського парламенту від Соціалістичної партії Угорщини Жолт Легинь.

У соцпартії Угорщини відразу ж прореагували на цей інцидент. Рішенням УСП Легиня було звільнено з лав партії і відкликано його дипломатичний паспорт. При цьому, на сайті партії зазначається, що Легинь сам написав заяву на звільнення.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат