Двох убивць засуджено до довічного ув`язнення

11.12.2020 18:17 КРИМІНАЛ

Верховним Судом підтримано принципову позицію Закарпатської обласної прокуратури та залишено без змін вирок Ужгородського міськрайонного суду, яким двох громадян засуджено до довічного ув’язнення.

Згідно з матеріалами слідства, зловмисники вчинили розбійний напад на чоловіка у Волинській області й забили його до смерті. Після цього заволоділи його майном і транспортним засобом.

Вже за тиждень вони здійснили повторний розбій на території Закарпаття. Зайшовши до одного з продуктових магазинів Ужгорода, стали погрожувати продавчині вогнепальною зброєю. Того ж дня напали ще на одну особу – мешканця с. Баранинці. Інцидент закінчився смертю потерпілого. Засуджені намагалися заволодіти його майном та автомобілем, однак завершити злочинний задум їм не вдалося.

Дії осіб кваліфіковано за п.п. 6, 12, 13 ч. 2 ст. 115, ч.ч. 2, 4 ст. 187, ч. 3 ст. 289, ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 289, ч. 1 ст. 263 КК України. У 2018 році суд призначив їм покарання у виді довічного позбавлення волі. Відтоді тривав апеляційний та касаційний розгляд справи, повідомляє пресслужба прокуратури.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат