У Мукачеві неадекват порубав сокирою автівку на нападав на перехожих

27.11.2020 00:01 КРИМІНАЛ

Поліцейські довели причетність мукачівця до щонайменше 4-х злочинів. Зловмиснику інкримінують грабіж, хуліганство та спричинення тілесних ушкоджень. Наразі чоловік перебуває під вартою.

Слідчі Мукачівського відділу поліції продовжують документувати злочинні дії раніше судимого 27-річного місцевого мешканця.

Правоохоронці затримали чоловіка за підозрою   у скоєнні грабежу. Подія трапилася ввечері 23 листопада по вулиці Короленка. Тоді чоловік   напав на мукачівку і, застосувавши фізичну силу, відібрав у неї мобільний телефон та втік. Поліцейські затримали грабіжника та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Окрім того, встановлено причетність мукачівця до скоєння хуліганства, яке мало місце 22 листопада. Поліцейські встановили, що 27-річний чоловік сокирою пошкодив автомобіль мукачівки марки «Volkswagen Jetta». Про подію в поліцію повідомив свідок.

Також відкриті кримінальні провадження за фактами спричинення фігурантом тілесних ушкоджень двом місцевим жителям – чоловікові та жінці.

25 листопада, відносно зловмисника обрано запобіжний захід - тримання під вартою. Затриманому інкримінують злочини за трьома статтями Кримінального кодексу, йому вже повідомили про підозру. За скоєне фігуранту загрожує до 7 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат