Двоє ужгородців здійснили розбійний напад на жителя Дрогобича

16.11.2020 20:54 КРИМІНАЛ

15 листопада, на лінію «102» зателефонував 34-річний чоловік і попросив термінової допомоги. Зі слів заявника, він їхав у якості пасажира з двома чоловіками з автовокзалу Ужгорода до Львова. Проте на відрізку дороги у Воловецькому районі водій та його товариш, зупинили авто і, ножом і викруткою, вимагали у нього гроші.

Чоловіку вдалося вийти з автомобіля і втекти в ліс. Ховаючись від переслідувачів, на території, де став можливим мобільний зв’язок, він одразу ж зателефонував у поліцію.

На допомогу жителю Дрогобича одразу ж виїхав екіпаж поліції. Заявника швидко розшукали, чоловік описав зловмисників та автомобіль, на якому вони рухалися.  

Отримавши орієнтування, працівники Воловецького відділення поліції впродовж 30 хвилин знайшли автомобіль «Skoda Octavia» із водієм та пасажиром.

29-ти та 38-річного ужгородців поліцейські затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Ніж та викрутку, якими розбійники погрожували потерпілому, вилучили. Також поліцейські виявили в нападників особисті речі потерпілого та його банківські картки.

Нападникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат