Ужгородець незаконно позбавив волі мешканку Перечинщини

30.10.2020 14:01 КРИМІНАЛ

Слідчі Ужгородського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за фактом незаконного позбавлення волі. Під час огляду помешкання фігуранта поліцейські вилучили цілий арсенал зброї.

29 жовтня, до поліції Ужгорода надійшло повідомлення від мешканки Перечинщини, яка за її словами постраждала внаслідок неправомірних дій з боку 53-річного жителя обласного центру.

За викликом виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої з’ясували, що   чоловік незаконно утримував 27-річну жительку Перечинського району за місцем свого проживання.

За фактом злочину слідчі одразу розпочали досудове розслідування за статтею 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі).

З метою виявлення і фіксації відомостей щодо обставин вчинення кримінального правопорушення слідчий, за процесуального керівництва прокуратури, провів невідкладний огляд будинку фігуранта. Під час слідчої дії поліцейські виявили у будинку автоматичну зброю, пістолети, боєприпаси, набої та кийки.

Арсенал зброї вилучили та направлять експерту для дослідження. Наразі оперативники встановлюють походження та мету зберігання небезпечних предметів, повідомляє пресслужба поліції.

За інформацією місцевих ЗМІ, затриманим є власники мережі магазинів "Zina" Микола Жолтані.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат