Кандидата в депутати до Ужгородської міськради від «Разом Сила» побили двоє невідомих

17.10.2020 20:43 КРИМІНАЛ

В самому центрі Ужгорода на вул. Небесної сотні побили одного з лідерів команди «Разом Сила» до Ужгородської міської ради, Олександра Пересоляка. Інцидент мав місце вдень 11 жовтня.

Невідомі (на фото) повалили Олександра на землю та наносили удари руками й ногами, що зафіксувала камера відеоспостереження.

Як повідомляє Олександр: «Якби не хлопці з офісу поруч, які викликали поліцію та вийшли на подвір’я — наслідки могли би бути набагато гіршими.

Напад відбувся одразу після закінчення агітації поруч пл. Театральної. Я розмовляв у той час телефоном зі своєю дівчиною, і вона чула все, що відбувалося, але нічим зарадити не могла.

Побиття було добре організовано, за мною слідкували цілий день, знали куди я буду йти та зробили все в момент відсутності лишніх свідків.

Напад на мене пов’язую виключно з участю у виборах як кандидата в депутати від ПП «Разом Сила».

Мене намагаються фізично вивести з агітаційного процесу. «Разом Сила» як партія, підтримала програму розвитку Ужгорода кандидата на посаду мера Ужгорода Сергія Ратушняка, що підвищило його шанси виходу в другий тур із Богданом Андріївим. Але така перспектива чинному меру Ужгорода не дуже подобається»
.

Слід нагадати, що команда «Разом Сила» виборювала своє право брати участь у виборах до Ужгородської міської ради та Ужгородської районної ради через суд. Потім тривале відкриття рахунку виборчого фонду, яке закінчилося зверненням до поліції. Цього разу політичні опоненти вдалися вже до фізичного усунення команди «Разом Сила» з виборчих перегонів.

Більше на сторінці Олександра Пересоляка у соцмережі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат