Міліція веде слідство проти мукачівки, яку підозрюють у обкраданні своєї бабусі

admin 08.01.2013 11:36 КРИМІНАЛ

Нещодавно до Мукачіського міського (по обслуговуванню м.Мукачева та Мукачівського району) відділу міліції звернулась 75-літня пенсіонерка з повідомленням про те, що з її пенсійної картки зникли гроші.

Як розповіла п.Ганна, пенсія у неї невелика, адже щомісяця виплачує кредит, який взяла для онучки. Тож на картці було близько 900грн., але це гроші, без яких вона не проживе, адже мешкає одна і це її єдиний дохід.
Оперативники міськвідділу, яким не одноразово доводилось шукати злодіїв по пластиковим карткам, одразу зрозуміли – це справа рук родичів. Адже гроші зникли, а картка залишилась.
До списку підозрюваних досвідчені розшуковики одразу «вписали»18-літню онуку, яка знала пін-код картки і через неприязні стосунки зі старенькою, ображалась на неї.
Хоч дівчина довго не зізнавалась у скоєному, але під впливом незаперечних доказів визнала, що це - її рук справа. Та дивує одне: онуку зовсім не хвилювало, що бабуся, яка за неї виплачує кредит, завтра залишиться без шматка хліба. Наразі слідчими міськвідділу відкрите кримінальне провадження за част.1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Триває досудове слідство.

admin


За матеріалами Мукачівського МВ УМВС

ТЕГИ : МіліціякрадіжкаМукачево

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат