Підозрюваний у вбивстві дитини попросив закрити його в СІЗО,   щоб уникнути помсти з боку родичів

Василь Козак 25.01.2013 16:58 КРИМІНАЛ

У четвер практично в центрі Ужгорода на вул. Уральській виявили бездиханне тіло дитини. Хлопчик лежав у дренажному колодязі з мішком на голові й слідами насильницької смерті на тілі. Його особу відразу встановили, це був 13-річний Степан Баджо, що жив у ромському поселенні міста. Ще 14 січня він пішов у Інтернет-клуб і не повернувся. Родичі намагалися розшукати зниклого спочатку самостійно, а 17 січня заявили про це в міліцію.


Як повідомили «РІО» у прес-службі обласного управління міліції, підозрюваного у вбивстві вдалося затримати за гарячими слідами. Ним виявився 25-річний мешканець Ужгорода, котрий зізнався у злочині. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство).

З достовірних джерел редакції вдалося дізнатися про мотиви вбивства. Затриманий Арсен Т. (також ром) розповідає, що 14 січня близько 22.00 випивав зі Степаном спиртне в центрі міста, у процесі чого між ними виникла сварка. У ході словесної перепалки старший хлопець схопив залізний прут і почав з усієї сили бити молодшого по голові, тулубу, інших частинах тіла. Зрозумівши, що Степан швидше за все мертвий, він спробував засунути його в мішок, а потім просто скинув у дренажний колодязь. Затриманий сам попросив право­охоронців закрити його у слідчий ізолятор, оскільки боїться розправи з боку родичів убитої дитини.

Степана Баджо добре знали багато ужгородців, оскільки він ще з малих років грав на гітарі в центрі міста, заробляючи на їжу собі й своїм родичам.

Василь Козак

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат