Закарпатець підробив свідоцтво про реєстрацію автомобіля

admin 21.01.2013 11:32 КРИМІНАЛ

18 січня інспекторами ДПС ДАІ на автодорозі сполученням «Мукачево – Рогатин - Львів» для перевірки було зупинено автомобіль марки «ВАЗ-21011» під керуванням 28-річного мешканця міста Хуст. При перевірці документів свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу за своїм зовнішнім виглядом викликало підозру у його справжності.

Попередньо, експерти також підтвердили підозру інспекторів ДАІ. Як пояснив водій, автомобіль він купив годину назад на авторинку. Наразі транспортний засіб поміщено на штрафмайданчик.
Шановні автовласники, Державтоінспекція Закарпаття попереджає про небезпеку бути обманутими при купівлі авто минаючи підрозділи ДАІ. Покупка автомобіля за генеральним дорученням звичайно ж заощаджує час. Приїхавши до нотаріуса, швидко оформивши документи, колишній власник одержує гроші, а ось новий власник ризикує бути обманутим - йому можуть продати автомобіль з підробленими номерами агрегатів, що значаться у викраденні. При придбанні автівки краще за все провести експертизу агрегатів у реєстраційно-екзаменаційних підрозділах. Також працівники ДАІ зможуть перевірити по базі даних - чи не значиться придбаний вами автомобіль у розшуку по Україні та за її межами.

admin


За матеріалами УДАІ УМВС України в Закарпатській області

ТЕГИ : ДАІЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат