У Закарпатті розшукують водія, який збив на смерть пенсіонера

admin 16.01.2013 11:38 КРИМІНАЛ

Управлінням Державтоінспекції УМВС України в Закарпатській області розшукуються:
1. Вантажний автомобіль китайського або корейського виробництва марок «JAC», «FAW», «FOTON», кабіна білого кольору чотирьох дверна, кузов тентовий сірого кольору, на якому 5 січня, близько 11-ї години на вулиці Українській в місті Ужгороді було здійснено наїзд на пішохода. Вказаний автомобіль не зупиняючись з місця пригоди зник.


2.   Автомобіль причетний до дорожньо-транспортної пригоди, яка мала місце 2 січня близько о пів на восьму годину ранку поблизу ЗОШ № 11 на вулиці Анкудінова у місті Ужгород. В результаті пригоди було травмовано 74-річного пенсіонера, який рухався вулицею на велосипеді.
3. Автомобіль причетний до дорожньо-транспортної пригоди, яка мала місце 2 січня, близько 2-ї години у селі Торун Міжгірського району. В результаті пригоди загинув 75-річний пенсіонер, тіло якого було знайдено у кюветі поблизу будинку в якому чоловік проживав.
4. Автомобіль марки «ВАЗ», червоного кольору можливо без правого дзеркала заднього виду, на якому 8 січня о 19 годині 30 хвилин у селі Терново Тячівського району було скоєно наїзд на місцевого мешканця. Після наїзду водій не зупиняючи авто з місця пригоди зник.
Якщо Вам відома будь яка інформація про можливе місце знаходження даних автомобілів або Ви були свідками вищевказаних дорожньо-транспортних пригод просимо зателефонувати за номерами: 61-27-35, 3-22-86 або 102. Анонімність гарантовано.

admin


За матеріалами УДАІ УМВС України в Закарпатській області

ТЕГИ : розшукДАІДТПЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат