Прикордонники вилучили у закарпатця MARTINI ASTI та ASTI MONDORO на 57 тисяч гривень (ФОТО)

admin 15.01.2013 10:44 КРИМІНАЛ

 

Минулими вихідними вирішив перевірити своє везіння один з наших співвітчизників, який здійснював регулярні перевезення пасажирів через міжнародний пункт пропуску «Тиса».

З прибуттям на прикордонно-митний контроль, автобус «Сетра» одразу привернув до себе увагу прикордонного наряду, оскільки прикордонники мали попередню інформацію про можливе переміщення через державний кордон речей та предметів з порушенням визначеного законодавством порядку. Тому на підставі аналізу та оцінки ризиків старшим прикордонних нарядів було ініційовано поглиблений огляд вищевказаного транспортного засобу спільно з представниками митниці.
Результат огляду в повній мірі підтвердив підозри прикордонників: в багажному відсіку автобуса серед особистих речей   пасажирів було виявлено приховані від прикордонно-митного контролю вино виноградне ігристе італійського виробництва торгової марки MARTINI ASTI у кількості 360 пляшок та торгової марки ASTI MONDORO у кількості 216   пляшок.
Дані алкогольні напої вилучено у встановленому законодавством порядку та попередньо оцінено на   суму більше 57 000 гривень.

admin


За матеріалами прес-служби Чопського прикордонного загону

ТЕГИ : ЗакарпаттяКонтрабандаMARTINI ASTI

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат