У закарпатського фермера вкрали 18 свиней

admin 05.04.2012 17:55 КРИМІНАЛ

В селі Велика Добронь Ужгородського району розташоване фермерське господарство, в якому вирощують поголівя свиней. І от невідомі зловмисники поцупили звідти аж 18 тварин.

Потерпілий фермер звернувся із заявою в міліцію й зниклих свиней розшукують, - повідомляє прес-служба УМВС України в Закарпатській області.

А в іншого фермера—з села Стужиця Великоберезнянського району злодії навідалися на його земельну ділянку в урочище за селом і викопали півтори сотні саджанців яблуні. Як і в попередньому випадку, крадіїв розшукує міліція.

admin

Коментарі :


05.04.2012 22:09 ЮРІЙ ПЕТРАНІВСЬКИЙ

Нічого дивного,що поцупили аж....18 свиней!Думаю,що це зробили не дуже багаті люди!Може хочуть істи,заробити немає де.Всі за кордон поіхати працювати не можуть,а істи хочеться!А може вкрали "ЗВОЛОЧІ" свиней,щоб продати і купити ...горілки!Версій тут багато!Взагалі,я особисто,дуже не люблю злодіів,хуліганів ...Ну а що робити!Ви бачили коли-небудь,щоб при СССР,люди шукали іжу по ....сміттєзвалищах!Я не бачив!Так скажіть тільки чесно,нахрена простим людям отаке кволе життя!!При СССР життя було спокійніше,немає тут секрета!20 років мафія полоскає нам всім мозги,а ми слухаємо і це все пережовуємо!Не знаю як у вас в УЖГОРОДІ,у нас тат в ДРОГОБИЧІ,якщо захворієшг і не маєш бабла - хоч вмирай!Я впевнений,що порядку тут не буде поки при владі сидять вори в законі і кримінальні авторитеті!А свиней могли вкрасти - цигани!ЩАСТЯ,здоров*я!


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат