В Ужгороді спалили машину екс-депутата і екс-керівника філармонії

admin 13.02.2012 18:21 КРИМІНАЛ

Хто спалив машину Павлу Мешку? Власне, саме над з’ясуванням цього питання працюють співробітники Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області..

Сьогодні о 3-й годині ночі в обласному центрі Закарпаття спалили машину марки Peugeot (Пежо). Працівники міськвідділу міліції, котрі в ці хвилини працюють на місці події, повідомили кореспонденту Закарпаття онлайн, що автівка належить мешканцю будинку, що знаходиться за адресою Залізнична 4/22. За їх словами, сам власник не уявляє, хто б і за що міг зробити такий “подарунок”. Ім’я ужгородця офіційно не повідомляється.

Однак сусіди в один голос стверджують (а, за перевіреною інформацією, так воно і є), Peugeot належить екс-депутату Ужгородської міської ради, екс-директорові Закарпатської обласної філармонії та керівнику благодійного фонду "Срібний Дзвін", підприємцеві Павлу Мешку, який, проте, не є мешканцем цього будинку, але котрого тут, натомість, часто бачать.

















Закарпаття онлайн

admin

Коментарі :


13.02.2012 22:47 ФОКС

Ми допомогли одному кенту продати 3-х кімнатну квартиру,так би мовити -чешку за 38 000 зелених!Йому сказали,що він зобовязаний нам заплатити 1 % від суми,це -380 доларів!Квартира продана,а він заявляє,що платити нам не буде!!!!!!!!А ми цю суму маємо розділити на 3-х чоловік!Що робити!Видно що,якщо не заплатить ---спалимо йому машину!КОЗЛІВ ТРЕБА СТАВИТИ В СТОЙЛО!!!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат