У міській СЕС за три тисячі гривень «закривають очі» на порушення...

10.02.2012 17:06 КРИМІНАЛ

Днями в міліцію звернулася з заявою ужгородка, власниця кафе. Міська санепідемстанція виявила в закладі якісь порушення, через що обіцяли його закрити. Та одна з працівниць цієї служби пообіцяла «залагодити» цю проблему за умови, якщо підприємець дасть їй хабар у сумі три тисячі гривень, повідомляє СГЗ УМВС України в Закарпатській області.


6 лютого працівники міліцейської служби боротьби з економічними злочинами затримали фігурантку справи в її службовому кабінеті під час отримання хабара. Затримана — завідувачка одного з відділів Ужгородської міської СЕС. Гроші в сумі 3 000 гривень вилучено.

Порушено кримінальну справу за отримання хабара в особливо великому розмірі. Санкція передбачає позбавлення волі на строк від 8 до 12 років із конфіскацією майна.

Слідство має встановити, чи це єдиний епізод у діяльності працівниці СЕС.

ТЕГИ : санепідемстанція

Коментарі :


18.03.2012 13:11 вова

правильно садити треба да тільки хто її посадить так пожурять можливо таки ї посадять за те що мало взяла ділитись нема чим во халепа


12.02.2012 07:55 РЕЗИДЕНТ

Не треба жаліти ось таких вимогателів з СЕС які закривають очі на порушення де б вони не були і требують гроші!Таких треба судити!В нашому місті також є СЕС,але що вони є,що іх немає - нуль!На ринку,майже в центрі міста у нас,літом,продають мясо,рибу,ковбасу....без холодильників!Мухи як коні!Ні директор базару,ні влада,ні СЕС.....на це не звертають уваги!Ні представники ветеринарноі лабораторіі тут при базарі!Якось спостерігав таку місію....зам.прокурора ДРОГОБИЧА,де це все є,йде попереду до своєі машини,а позаду валить мордатий ветлікар і несе за цим чиновником кульок з.....мясом!!Зі сторони це спостерігати ....сміх та й годі!!!А ви мовите порядок!!АБСУРД!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат