Закарпатські митники вилучили в угорки BMW 320D

11.12.2012 11:57 КРИМІНАЛ

48 блоків сигарет, прихованих від митного контролю, «позбавили» іноземку   «BMW 320D». Спроба угорського медпрацівника перевезти через кордон приховані в автомобілі тютюнові вироби (майже цілий ящик) та отримати прибуток з їх перепродажу, обернулася втратою не лише товару, а й засобу для його незаконного переміщення.

Сьогодні, 11 грудня близько другої ночі у зону митного поста «Лужанка» заїхала громадянка Угорщини на «BMW 320D», обравши для проходження контролю «зелений коридор». Але чопські інспектори вирішили перевірити правомірний перетин даної іноземки, перенаправивши на оглядовий майданчик для проведення поглибленого огляду її транспортний засіб.  
Через декілька хвилин 34-річна угорка, працівниця лікарні,   уже не випромінювала таке щире сподівання «чесно» пройти митний контроль. «Озброївшись» оглядовим дзеркалом, ліхтарем, ендоскопом та викрутками, митники демонтували спеціально прилаштовану пластину з фанери до конструктивної порожнини заднього бамперу та панель багажного відсіку під заднім склом автомобіля і дитяче автокрісло в салоні. Відтак, у конструктивній порожнині бампера виявлено 450 пачок сигарет марки «ФЭСТ 7» білоруського виробництва, упаковані в поліетиленові пакети чорного кольору. За демонтованою панеллю багажного відсіку під заднім склом автомобіля   виявлено 23 пачки сигарет тієї ж марки. А перевіривши в салоні дитяче автокрісло, митники знайшли в обшивці приховані ще 9 пачок тютюнових виробів. Як зізналася жінка, цигарки придбала у місті Берегово та приховала їх у автомобілі, аби безперешкодно перемістити на територію Угорщини для перепродажу.
За вчинення порушення митних правил, передбачені ч.1 ст. 483   Митного   кодексу   України, відносно іноземки складено протокол. Приховані 482 пачок сигарет та автомобіль, вартістю майже 82 тисячі гривень, вилучено до рішення судової інстанції.


За матеріалами прес-служби Чопської митниці

ТЕГИ : КонтрабандаЧопська митниця

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат