У Закарпатті затримали людей з підробленими документами

05.12.2012 11:36 КРИМІНАЛ

Прикордонники Закарпаття виявили кілька спроб перетину державного кордону по підробленим та чужим документах.


Так, в пункті пропуску через державний кордон “Чоп-пасажирська станція”   Чопського прикордонного загону, під час оформлення швидких потягів сполученням «Москва-Братіслава» та «Москва-Будапешт» прикордонники виявили у громадян Турції та   громадянки Конго паспортні документи Республіки Болгарія та Республіки Бельгія, які містять ознаки часткової підробки і не належать пред'явникам. Відповідно до статтей 358 КК України та 208 КПК було повідомлено ЛВ УМВС на станції “Чоп”.  
      Громадян притягнуто   до адміністративної відповідальності по ст. 202, ч.2 ст. 204-1 КУпАП за спробу незаконного перетину ДК.    
Ще один випадок стався в пункті пропуску „Чоп (Тиса)”. Повертаючись в Україну пасажир легкового автомобіля марки „Форд ”,   громадянин України 1959 року народження, спробував перетнути державний кордон по чужому паспортному документі. Проте, прикордонники встановили, що дійсний документ не належить пред’явнику, чим чоловік вчинив правопорушення передбачене ч.1 ст.204-1 КУпАП. Як результат, його передано у слідчій відділ Ужгородського РВ УМВС

ДЕРЖАВНА ПРИКОРДОННА СЛУЖБА УКРАЇНИ
ЗАХІДНЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ
СЕКТОР З ПИТАНЬ ВЗАЄМОДІЇ ІЗ ЗАСОБАМИ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ ТА ЗВ`ЯЗКІВ З ГРОМАДСЬКІСТЮ

ТЕГИ : прикордонникинелегалиЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат