Сина екс-губернатора було вбито?

30.11.2012 17:00 КРИМІНАЛ

Вже 10 днів минуло з дня смерті єдиного сина екс-губернатора Івана Різака, міліція проводить досудове розслідування, розглядається кілька версій трагедії. Ніякої додаткової офіційної інформації поки що невідомо.

У свою чергу Інтернет-видання «Світогляд» оприлюднило факти, які суперечать версії самогубства сина екс-губернатора, та результати власних розслідувань цієї справи. Деякі цитати наводимо нижче.

«До нас звернулася мешканка 16-поверхівки, зазначивши, що в той вечір вона не чула і не бачила ніяких падінь із їхнього будинку. Як нам стало відомо, такими були і перші висновки слідчих УМВС, які оглядали будинок. Колишній командир спецпідрозділу «Альфа», якому вдалося в той вечір оглянути тіло загиблого Олексія Різака твердо заявив: ніякого падіння не було. І додав: ні з якого поверху», — повідомляє сайт «Світогляд».

Також, за інформацією «Світогляду», керівництво «швидкої допомоги» теж немає цілковитої ясності в питанні, хто і коли викликав карету швидкої допомоги?

Автори видання переконані: «Сталося звіряче вбивство єдиного сина екс-губернатора Івана Різака, скоєне у хвилину шизофренічного відчаю серйозними замовниками, які володіють значними ресурсами для організації подібних сценаріїв у будь-якій точці нашої держави, а також можливістю розмістити будь-яку брехливу інформацію за кілька хвилин у десятках, і навіть сотнях Інтернет-видань. Крім можливості організації геббелівської пропаганди, у цих заможних, але хворих замовників у областях є люди, здатні за кілька хвилин організувати психологічне і фізичне залякування родичів, слідчих, лікарів, судмедекспертів та окремих представників регіональної влади. Надіємося, що керівництво держави, яке в ці важкі для Івана Різака хвилини знайшло можливість висловити йому слова співчуття, не недооцінить і ці жахливі виклики, про які ми сказали вище».

Наступна теза взята з сайта «Світогляд»: «Як вдалося дізнатися кореспондентові нашого Інтернет-видання, після дзвінків невідомих на телефони 102 та 103 на місцезнаходження тіла Олексія Різака прийшли два слідчі УМВС та викликали одного з близьких родичів екс-губернатора Івана Різака. На цьому ж місці був заступник начальника УМВС полковник Вучкан. Незрозуміло, на чиє запрошення на місце трагедії (якщо воно ще таким підтвердиться) несподівано прибули полковник СБУ у відставці Володимир Лизанець та начальник управління охорони здоров’я ОДА Роман Шніцер. На запитання родича екс-губернатора Різака до слідчих УМВС, що ж стало причиною смерті Олексія, вони відповіли, що поки що не можуть остаточно сказати, оскільки ніяких слідів на балконах і сходах багатоповерхівки вони не знайшли, тому падіння підтвердити поки що не можуть. Тобто практично підтвердили відсутність будь-якого падіння Олексія з будь-якого поверху цього будинку».

«За вбивством сина екс-губернатора Івана Різака Олексія стоять дуже серйозні замовники, — повідомляє «Світогляд». — Не вик-
лючено, що виконавцями вбивства є офіцери-відставники напіввійсь-
кових об’єднань. Вбив-
ство чітко спрямоване на залякування особисто екс-губернатора та його рідних. Уже сьогодні видно, що працівники судмедекспертизи та лікарських установ намагаються підтасувати перші документи під брехливу версію самогубства Олексія (стрибок із 15-го поверху)».

Редакція «Світогляду» також повідомляє, що розіслала фото вбитого Олексія в різні експертні бюро світу, а також діючим і відставним керівникам спецпризначу, провідним нейрохірургам України і Європи і отримала єдину відповідь: Олексій Різак ні з яких балконів, ні з яких поверхів не падав!

«Версія, яка виявиться найбільш правдоподібною. Швидка допомога забирала Олексія Різака зі справжнього місця вбивства, але це точно не 16-поверхівка. Після того, як родичі, нейрохірурги, командир спецпідрозділу «Альфа» оглянули юнака і побачили, що на тілі cина екс-губернатора немає жодного ушкодження, жодної подряпини, що вся одежа на ньому абсолютна ціла і чиста, вирок цій брехливій версії був винесений колективно — ніякого падіння насильного чи добровільного, живого чи мертвого, і тим паче з такої висоти не було», — підсумовує «Світогляд».

Ознайомитися з матеріалими Інтернет-видання «Світогляд» у повному обсязі можна на сайті http://svitohlyad.info/category.php?cat=region.

ТЕГИ : самогубствоІван РізакОлексій Різак

Коментарі :


01.12.2012 00:18 00000000

байкарі немаєтещо робити


30.11.2012 21:21 111

то де попередні 3 коментарі, ріо?


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат