Закарпатських дітей, яких вважали мертвими, знайшли живими

admin 02.11.2012 13:14 КРИМІНАЛ

30 жовтня в Перечинський райвідділ міліції звернувся житель райцентру та повідомив, що 26-го жовтня його донька, 2000-го року народження, разом з його племінницею, 2003-го року народження, пішли з дому у напрямку площі Народної, що в м. Перечин та не повернулися.

Місце перебування їх невідоме. 31 жовтня за фактом зникнення підлітків було порушено кримінальну справу за злочин, що підпадає під ознаки ч. 2 ст. 115 ККУ (умисне вбивство). Дітей було оголошено в розшук.

2 листопада в райвідділ міліції поступила інформація про те, що дівчат бачили у Львові. Чоловік, який упізнав дівчат, купив їм білети додому. Як пізніше з’ясувалося, білети вони порвали   і додому не збиралися,   але оскільки молодша «мандрівниця» плакала, то   старша сестра відправила її в Ужгород, де дівчинку і знайшли. Начальник ВКМСД Перечинського РВ УМВС передав малу матері.

А з Рівного до райвідділу надійшла інформація про те, що у них у приймальнику для дітей знаходиться дівчина, 2000 року народження, яка пояснює, що 26 числа виїхала з Перечина до Берегова разом із двоюрідною сестрою, та   у м.Львові їх дороги розійшлися, сестричка подалася із знайомими до Закарпаття, а вона наміру повертатися не мала, тому мандрувала містами України. Незабаром старшу «втікачку» також повернуть додому.
http://chas-z.com.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат